10 apák napi kívánság 10 apukától

10 apák napi kívánság 10 apukától

Szívmelengető ajándékok, melyekhez semmi más nem kell, csak egy kis odafigyelés és szeretet. Annak érdekében, hogy kiderítsük, mi lenne a legjobb apák napi ajándék, megkérdeztünk tíz édesapát, hogy valójában mire is vágynak. Néha még mi magunk is meglepődtünk a válaszokon!


Wágner Martin, 42, a 10 éves Máté és a 7 éves Gigi apukája

“A munkám miatt gyakran vagyok távol a családtól, így ha nem kell utaznom, akkor az a legfontosabb, hogy minél több időt tölthessek velük. Egy nagy családi séta vagy kirándulás a legjobb ajándék számomra. Ilyenkor nemcsak annak örülök, hogy a gyerekek friss levegőt szívnak és mozognak, de azt vettem észre, hogy könnyebben megy a beszélgetés is, mint otthon a négy fal között. Bepakolunk néhány szendvicset, pár hideg üdítőt, és már indulunk is. Ráadásul, ahogy nőnek a gyerek, úgy lesznek az efféle programok egyre kalandosabbak! Ezek a kiruccanások már-már családi hagyománynak számítanak nálunk."

Havas Dávid, 45, a 8 éves Mia és a 6 éves Frédi apukája

„Számomra nagyon fontos, hogy körbeüljük néha az ebédlőasztalt, ezért apák napján a feleségem és a gyerekek egy különleges vacsorát állítanak össze a kedvenc ételeimből, amit aztán közösen elfogyasztunk. Ilyenkor egy vadonatúj borotvát is szoktam kapni (tudják, hogy a Gillette termékekkel nálam nem nyúlhatnak mellé), én pedig elegánsan felöltözöm az alkalomra. A szeretetük és a gondoskodásuk mindennél többet jelent számomra.”

Pajk János 50, a 15 éves Emma, a 12 éves Rebeka és a 9 éves Panna apukája

„Tavaly azt mondtam a családomnak, hogy amit idén igazán szeretnék, az nem egy ajándék, hanem 40 perc zavartalan idő a fürdőszobában. Nők uralják a családot, így el sem hinnék, mennyire nehéz reggel úgy fogat mosni, hogy közben nem kopog percenként valaki az ajtón, és kérdezi meg, „mennyi idő még?” Egy nyugodt borotválkozás szinte luxusnak számít, és már azt is megszoktam, hogy majdnem mindig „lenyúlják” a samponomat. A Head & Shoulders kamaszok és felnőttek számára egyaránt kiváló márka, így jövőre szerintem azt kérek!”

Kendik György, 32, a 9 éves Samu és a 3 éves Írisz apukája

„Van egy kis korkülönbség a gyerekek között, így nehéz olyan családi programot tervezni, amit mindenki igazán élvez. Kivétel ez alól a strandolás, amely a nagy családi kedvenc. Nemcsak remek időtöltés, de imádjuk, hogy ilyenkor hekket, lángost vagy palacsintát ehetünk együtt.

Szász Máté, 49, a 15 éves Tamás, a 12 éves Anna és a 9 éves Abigél apukája

„Mi apák napján általában előszedjük az összes fellelhető rágcsálnivalót és édességet, majd a nappaliban összegyűlve játékestet tartunk. Kedvencünk a Monopoly és a Gazdálkodj Okosan, bár a kisebbik lányom Abigél nem mindig szereti betartani a szabályokat. Ettől függetlenül a társasozás remek időtöltés, és jó alkalom arra, hogy mindenki ugyanabban a szobába legyen. Egyre jobban értékelem ezeket a programokat, a gyerekek ugyanis gyorsan nőnek.”

Maros Tamás, 52 a 18 éves Eszter apukája

„Tavaly számos fájdalmas és kellemetlen fogászati beavatkozáson estem át. Emiatt el is voltam keseredve, amíg meg nem kaptam Esztertől az apák napi ajándékomat, egy vadonatúj Oral-B Pro 5000-elektromos fogkefét. Nagyon figyelmes meglepetés volt, ráadásul jó tudni, hogy a mosolyom mostantól jó kezekben van.”

Erdősi Péter, 42, a 8 éves Zalán és a 4 éves Betti apukája

„Számomra semmi sem aranyozza be jobban az apák napját, mint a házi készítésű sütemény. A gyerekek imádnak sütni, és bár a végeredmény nem mindig alkalmas fogyasztásra, én mindig megeszem, ugyanis vasból van a gyomrom. A sütiket csomagoló papírba tekerik, masnival díszítik, és különböző matricákkal ékesítik. Igyekszem mindezt igazán értékelni, ugyanis nem lesznek már sokáig ilyen kicsik.”

Remes Zoltán, 29, a 8 éves Titusz apukája

„Tavaly úgy döntöttünk, hogy az apák napja keretében összekötjük a kellemeset a hasznossal. A reggelt a kert rendezgetésével töltöttük, amit a fiam nagyon élvezett, majd tőle és a feleségemtől megkaptam az egyik legszebb ajándékomat: egy függőágyat! Délutánra grillpartit terveztünk, de a barátok érkezéséig még volt egy órám, úgyhogy egy órán keresztül az új függőágyamban söröztem, és elolvastam az újságot.”

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Sepsi Márk, 46, a 10 éves Ábel és az 5 éves Juli és Emi ikerpár apukája

„Tavaly egy videóüzenetet kaptam a gyerekektől, melyben eljátszották, hogy számomra milyen lenne az ideális nap: egész nap foci, főzés és tánc. Míg az egyik tartotta a kamerát, a másik bemutatta, hogy én miket szeretek csinálni. Az eredmény csodálatos volt, és azt is nagyon jó volt látni, hogy veszekedés helyett a csemetéim végre együttműködtek! Remélem, hogy jövőre is hasonlót találnak ki.”

Révész István, 44, a 11 éves Gerti és a 7 éves Vilmos apukája

„Kissé tipikusnak hangzik, de tavaly a gyerekek lemosták az autómat, ami nagyszerű ötlet volt részükről, különösen, hogy miattuk volt piszkos! Nagyon jó munkát végeztek: a kocsi kívül-belül ragyogott, mire a végére értek. Ezután masnit kötöttek a kormányra, és egy levelet dugtak az ablaktörlő alá. Nagyon kedves ajándék volt, kár hogy ilyen ritkán van csak apák napja!”

Mi a legjobb ajándék, amit Ön valaha kapott apák napjára? Minek örült legjobban?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

András83

András83

Jelentett

Kevesen tudják, hogy anyák napja, meg nőnap mellett apák napja is van.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által