11 egyszerű és roppant könnyen elkészíthető karácsonyi lakásdekoráció

11 egyszerű és roppant könnyen elkészíthető karácsonyi lakásdekoráció

Tekintse meg listánkat, melynek segítségével ünnepi hangulatba öltöztetheti otthonát.


Közelegnek az ünnepek, a teendők pedig csak halmozódnak. Bár a listánkon tekintélyes helyet foglal el a dekorálás feladata, ez nem feltételnül kell hogy drága, vagy nehéz legyen. Próbáljuk ki a 12 egyszerű és kreatív dekorációs ötlet egyikét, hogy feldobjuk otthonunkat és megteremtsük az ünnepi hangulatot!


Kényelmesen a kanapén
Dobjuk fel kanapénk melegség- és komfortérzetét egy kis ünnepi változtatással! Cseréljük ki a meglévő párnákat díszpárnákra, vagy ragasszunk a régiekre tél mintájú anyagot. Ha szeretnénk igazán komolyan venni a feladatot, vásároljunk színes huzatot a közeli dekorüzletben és borítsuk be vele a teljes kanapét!
A figyelem középpontjában
A kisebb méretű karácsonyfadíszek remekül mutatnak minden asztalon. Először válasszunk tetszés szerinti színkombinációt, majd helyezzük őket egy nagyméretű tálba, hogy vonzzák a tekintetet!

Váltsunk ünnepi terítékre!

Teremtsünk ünnepi hangulatot minden helyiségben! A konyhában használjunk ünnepi témájú törlőkendőket, a fürdőszobában pedig hasonló mintázatú törölközőket. Vagy egyszerűen csak cseréljük le a hálószobák ágyneműjét szezonális színű és mintájú változatra. Tipp: Amikor eljön a mosás ideje, őrizzük meg az ágyneműhuzatok ragyogó színét az Airel 3az1-ben mosókapszula segítségével! 


Asztali futó
Egy színes asztali futó mindennél erősebb ünnepi hangulatot áraszt. Egészítsük ki a terítéket egyszerű, fehér tányérokkal és szalvétákkal!

Villanyozzuk fel otthonunkat!
A hóbortos hangulat megteremtéséhez helyezzünk lakásunkban a nem rendhagyó helyekre is fényeket! Függesszünk égősort a bejárathoz, csavarjuk a lépcsősor korlátja köré, vagy összetekerve helyezzük egy üvegtálba. 

Díszítsük fel a lépcsőkorlátot!

A zöld fenyőágak nem csak kellemes színükkel, de illatukkal is ünnepi hangulatot árasztanak. Az ágakat kössük karácsonyi ezüstszalaggal a lépcsőkorláthoz! 

Karácsonyi képeslapok
Kreatív módon szeretnénk kihelyezni karácsonyi képeslapjainkat? Keressünk a kertben hosszabb ágakat, és rendezzük el őket egy nagyméretű vázában! Üssünk apró lyukakat a képeslapokon, majd színes szalag vagy madzag segítségével rögzítsük őket a gallyakhoz!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Csilingelő csengőszó
Kössünk csengőket a bejárati ajtóhoz színes szalagok segítségével, hogy vendégeink csilingelve lépjenek be otthonunkra!

Készítsünk koszorút!
Vegyünk egy egyszerű koszorút, például egy fenyőágakból készültet, s készítsünk belőle elragadó díszt! Lógassunk róla apró fadíszeket, vagy díszítsük szalagokkal/masnikkal.

Karácsonyi potpourri
Készítsünk egyedi fűszerkeveréket, a saját éléskamránkban található ánizsból, fahéjrudakbból és szegfűszegből. Keverékünket helyezzük el otthonunk különböző pontjain üvegtálakban, hogy az ünnepi illatot mindenhol érezhessük!

Dekoráljuk ki az ablakot!
A fadíszek nemcsak a karácsonyfára aggathatók, kedvenceinket akár az ablakokra is kilógathatjuk. A függönyrúdról különböző hosszúságú és színű szalagok segítségével lógathajuk le a díszeket. 

Kihagytunk volna valamit? Ossza meg velünk kedvenc, díszítéssel kapcsolatos tippjeit a kommentekben, s látogasson el az Ariel oldalára további ajánlatokért és a karácsonyi díszítéssel kapcsolatos tippekért!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által