5 húsvéti program kicsiknek és nagyoknak

5 húsvéti program kicsiknek és nagyoknak

A tavaszi családi programtervezésnek mindig fontos része a húsvét, amely idén április 16-ára esik. Most nem menü- és ajándékötletekkel, hanem olyan húsvéti ajánlatokkal szeretnénk segíteni, amelyekkel elkerülhető az ünnepi rohanás, és valóban élvezhető a családdal együtt töltött idő.


A húsvét sokak számára az egyik legkedvesebb ünnep: tele hagyományokkal, érdekes szokásokkal, kellemes, együtt töltött pillanatokkal.  Azonban mint minden ünnepet, ezt az időszakot is általában a rohanás jellemzi. Ha szeretnénk ezt elkerülni és csak kiélvezni a tavasz ébredését, válasszunk olyan programokat, amelyek inkább ellazítanak!

Családdal 
Balatoni nyuszibuli

Április 15–16-án mindenkit szeretettel várnak Tihanyban, egy igazi húsvéti nyuszibulira. A Mádl Ferenc téren hagyományőrző, folklór- és számos egyéb érdekes családi programok várnak ránk, emellett süthetünk kemencében húsvéti mézes kalácsot, simogathatunk nyuszikat, kipróbálhatjuk a kosárfonást és a fafaragást, sőt még táncház is lesz.

Varázslatos húsvét

Magyarország egyetlen Bűvész színházában (1115 Budapest, Bartók Béla út 98–102.) április 15-én 18 órakor varázslatos másfél órát tölthetünk a gyerekekkel. Az előadáson profi bűvészek mutatnak be modern és klasszikus trükköket húsvéti köntösbe öltöztetve, ráadásul interaktív módon, ugyanis náluk a csodát nem csak nézni, átélni is lehet. 

Párunkkal
Romantikus sétahajózás

Tökéletes kikapcsolódást nyújt április 15-én, 16-án és 17-én a 14 órakor induló, egyórás dunai sétahajókázás, ahol a gyönyörű Dunakanyar tájait és Szentendrét csodálhatjuk meg. Az indulás Szentendrén, a belvárosi hajóállomásnál található. Ha a Balaton környékén laknak, ott is elmehetnek egy húsvéti hajókirándulásra: Siófokról, Balatonfüredről, Badacsonyból és Keszthelyről indítanak hajókat naponta több alkalommal. További információ: www.balatonihajozas.hu.  

Felnőttbarát wellness

Már három szálloda is található Magyarországon, ahová csak felnőtteket várnak, így egyedülállóan nyugodt környezetben tölthetjük a húsvétot a párunkkal. Az egyik az Egri Termál Fürdő szomszédságában található Imola Hotel Platán, a másik a Duna Relax & Event Hotel Ráckevén, a harmadik pedig a Bükkös Hotel Szentendrén. Mindegyik kínál extra programokat és csomagokat húsvét alkalmából.

Barátokkal
XXL parti

Húsvét vasárnap este a debreceni Nagyerdő szívében lazulhatunk egyet a barátainkkal.  A nagysikerű decemberi Butiq Winter Fest után ugyanis újra bulit szerveznek a Hallban (Nagyerdei körút 12.), ahol a legjobb és legütősebb zenékre táncolhatunk, mégpedig sztárfellépők társaságában. Jegyek március 10-től kaphatók, további információk: www.butiq.hu. Kapunyitás: 22 órakor.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Extra tipp: Kikapcsolódásképp készíthetünk gyermekünkkel saját húsvéti képeslapot. Nem kell hozzá más, mint színes kartonlap, amelyre a gyerekkel rajzoltatunk nyuszit és tojást. Utóbbit díszíthetjük színes szalagokkal is. A nagyszülők biztosan nagyon fognak neki örülni! 

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

 

 

 

 

 

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által