5 húsvéti programajánló gyermekeknek

5 húsvéti programajánló gyermekeknek

Alternatívák, melyekkel leköthetjük gyermekeink energiáját a tavaszi szünet alatt és a munkaszüneti napokon egyaránt. Az iskolaszüneti napok az év legalább egynegyedét jelenthetik, a gyerekprogramokkal való zsonglőrködés pedig igazán megnehezítheti a mindennapjainkat


Játékcsere
Kérdezzünk körbe a család és gyermekeink barátainak körében, és ajánljuk fel nekik, hogy cseréljenek a kicsik játékokat a szünidőre, ezzel új szórakozási lehetőségeket kínálva számukra! Legalábbis addig, amíg mi magunk nem tudjuk szórakoztatni őket.

Tökéletes példaképek
Kit kedvelnek gyermekeink igazán? Hívjuk át valamelyik idősebb unokatestvérüket bébicsőszködni, a picik észre sem fogják venni ezt a kis turpisságot. (Később pedig meghálálhatjuk majd nekik ezt a kis szívességet.) Vagy, hívjuk össze a gyerekeket és biztassuk őket, hogy tanítsák meg egymást valamire, amiben igazán jók. Legyen az gimnasztika, foci, vagy akár egy képregény közös megrajzolása, a lényeg, hogy eszük ágába se jusson unatkozni!

Közös ajándékkészítés
Lehet, hogy régimódinak hangzik, de a gyerekek imádják a saját képzelőerejüket használni valami új megalkotásánál. Színes szappanokból szivárványt készíthetünk, mégpedig úgy, hogy a mikrohullámú sütőbe téve megolvasztjuk a szappanokat kb. 15 másodpercig (ez a művelet csak szülői felügyelet mellett hajtható végre!). A lehűlt szappanokat adjuk a gyerekeknek és hagyjuk, hogy szabadjára engedjék fantáziájukat! Keressünk elő régi képkereteket és hagyjuk, hogy a kicsik kedvük szerint készítsenek bele képeket!

Esős napok programjai
Ha az időjárás nem kedvező, ne csüggedjünk, hiszen számos olyan lehetőség áll rendelkezésünkre, amellyel lefoglalhatjuk a kicsiket. Az önarcképkészítéstől egészen a főzős játékokig, minden megvalósítható.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Szabadnap a gyerkőcökkel
Ha nehezére esne olyan elfoglaltságot találni, amely egyszerre szórakoztatja a kicsiket és az idősebbeket is, akkor kukkantsa meg a" Nem hibázhat, bármilyen korú gyermekről is van szó programok " egyikét.

Az EverydayMe okos ötlete
Ha házimunkát és egyéb teendőket kell intéznünk az iskolai szünnapokon, tegyük ezeket délután 3 óra utánra. Reggelente, mikor még mindenki frissnek érzi magát, játsszunk valami pezsgő, aktív játékot a gyerekekkel, majd az ebédet követően a kicsik valószínűleg elfáradnak, mi pedig ráérünk eleget tenni kötelességeinknek.

Add tovább - ne hagyjuk a kicsi agyakat lustulni!
Érezzük jól magunkat és közben engedjük a gyerekeket hadd használják az eszüket.


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által