A babaúszás előnyei

A babaúszás előnyei

Ilyenkor nyáron minden szülő arra vágyik, hogy a gyermeke élvezze a vizet, önfeledten és víz biztosan lubickoljon. De vajon mikor érdemes elkezdeni az oktatásukat és miért jó a babaúszás?


Minden babának jó?

Ahogyan felnőttként is különbözőek vagyunk, már az első pillanatokban megnyilvánul a babák egyénisége. Míg közülünk is vannak, akik szeretnek a vízben úszni, vagy egyszerűen csak benne lenni, addig sokan a lábukat sem teszik bele, maximum a kádba. Bár annak ellenére, hogy sokan azt hangoztatják, hogy a babaúszás hogy minden pici számára alkalmas, ismerjük meg jól a kicsit, mielőtt döntünk! Már az esti fürdések alkalmával kiderül, hogy mennyire rajong a gyermekünk a pancsolásért, ne feledjük, ne erőltessünk semmit!

Mikor kezdjük?

Rengeteg csodálatos képet és videót látni arról, ahogyan a pici babák úgy úsznak a vízben, mint a halacskák. A valóságban azonban nem ilyen egyszerű a babaúszás, néhány dologra figyelni kell, mielőtt belevágunk a nagy kalandba! Ha úgy gondoljuk, hogy szeretni fogja a pici az úszást, keressük fel a gyermekorvost, hogy engedélyezze a programot. Egy általános vizsgálattal kizárhatja az esetleges problémákat, ezután már csak egy megfelelő uszodát kell keresnünk,ami kellően tiszta és nem zsúfolt. Szakértők szerint 3 hónapos kor előtt ne kezdjük el a picivel a babaúszást, mert az immunrendszere még nem erősödik meg addig, hogy a vízben előforduló kórokozókkal szemben felvegye a harcot. Az ideális idő a 3-6 hónapos kor, ebben az időszakban a baba még rendelkezik a búvárreflex-el, azaz emlékezik a magzatvízben töltött időszakra.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Miért jó, ha úszik a baba?

A babaúszás nemcsak a pici egészségére és testi-szellemi fejlődésére van jó hatással, de kiváló közös program is. Miközben hozzászokik az új közeghez a baba, játék közben fejlődik a koordinációs készsége, nő a tüdőkapacitása és erősödik a vázizomzata is. Az úszás remek hatással van a szív működésére, az anyagcserére, valamint az idegrendszerre is. Miközben remekül megtanul úszni a kicsi, a rendszeres korai mozgásnak köszönhetően természetes lesz számára a sportolás, mely az egészséges életmód nélkülözhetetlen része.

Ha minden körülmény adott ahhoz, hogy a baba ússzon, vigyük rendszeresen a kicsit, a babaúszás ugyanis nemcsak neki, de nekünk is remek program és sportolási lehetőség, valamint segít elmélyíteni a kapcsolatunkat is.

Jó szórakozást! 

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által