A legszebb karácsonyi vásárok

A legszebb karácsonyi vásárok

A karácsony talán az év legszebb időszaka.


Ilyenkor szinte minden városban rendeznek karácsonyi vásárt. De vajon melyek a legszebbek, amelyeket érdemes megnézni?

Az adventi időszakban szerte az országban, szinte minden városban rendeznek karácsonyi vásárt. Lássuk, melyek a legnagyobbak és legszebbek, amelyeket érdemes megtekinteni.

Budapesti Karácsonyi Vásár: 2014. november 28. – december 31.

Az V. kerületi Vörösmarty téren mindennap délelőtt 10 órától este 8 óráig lesz nyitva Magyarország talán legnagyobb karácsonyi vására, ahol kézművesek, népművészek, iparművészek, innovatív kézműves alkotók és kézműves-élelmiszert készítők portékáit csodálhatjuk és vásárolhatjuk meg. Érdekesség, hogy csak Magyarországon készült árut, és kizárólag saját készítésű ételeket lehet majd kapni.  A téren felállított színpadon pedig karácsonyig mindennap színvonalas kulturális programokkal várják az érdeklődőket.

Budapest, Szent István tér: 2014. november 28. – december 31.

Az idén negyedik alkalommal rendeznek a bazilika előtti téren karácsonyi vásárt. A szervezők kimondott célja, hogy a nyomasztó tolakodás helyett az ünnep hangulatát, illatát és fényét varázsolják a térre, valamint felélesszék a közös ünneplés közösségformáló erejét. A gyermekeket ingyenes korcsolyapálya, egy óriási karácsonyfa, valamint gyermekmegőrző és egyben játszóház is várja. Csodálatos látványt nyújt a bazilika épülete, amelyet minden este az advent hangulatához méltó, lenyűgöző fényvetítéssel díszítenek. Mindezek mellett egyedülálló kulturális programsorozattal és fiatal művészek bemutatkozásával teszik különlegesebbé a helyszínt.

Kecskeméti Téli Fesztivál: 2014. november 29. –december 31.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A fesztivál elsődleges célja, hogy a hideg téli estéken is élettel és vidámsággal töltse meg a város karácsonyi pompában tündöklő főterét. A vásáron a kézműves-árusok faházai mellett számos gasztronómiai különlegességet és természetesen illatos forralt bort is kínálnak. A fesztivál részeként, a négy adventi szombaton a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület közreműködésével rendezik meg az Adventi szombat esték programsorozatot. Kísérőprogramként a gyerekeket mesehintával és mesevonattal várják.

Győri Téli Fesztivál: 2014. november 28. – december 23.

A fesztivál keretében a város több pontján kínálnak szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget: koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok garmada várja majd a közönséget. Bár az egész város ünnepi díszbe öltözik, a Széchenyi téren fogják felállítani a karácsonyfát és a Betlehemet.

Soproni adventi vásár: 2014. november 28. – december 24.

A soproni Fő téren felállított óriás fenyőfa, a hívogató Bbetlehem és a figyelemfelkeltő adventi kalendárium sokszínűsége mellett megtaláljuk a legkiválóbb hazai kézműves-remekeket, részt vehetünk a játék- és kézművesház foglalkozásain, valamint teakülönlegességekkel, gyerekpunccsal és különleges finomságokkal kényeztethetjük magunkat.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81