A napközi és az iskolai szakkörök előnyei

A napközi és az iskolai szakkörök előnyei

Fedezze fel mindazokat az előnyöket, melyeket az iskola utáni programok nyújtanak gyermeke számára!


Az iskola utáni napközi lehetőséget nyújt a játékra, a tanulásra valamint közösségi tapasztalatszerzésre.
A szórakozás mellett pozitívan befolyásolja a gyermekek képességeit az iskolában, otthon és a közösségben. Mindezek mellett a napközinek számos más előnye is van a családok és a gyermekek számára. A következő pontok kiemelik az iskola utáni programok és napközi fontosságát.

Lehetőségek
A tanulóknak lehetőségük nyílik arra, hogy új dolgokat fedezzenek fel társaikkal. Nemcsak új barátságok köttetnek, de egy produktív csoportba való hovatartozás megerősíti a gyerekekben a magabiztosságot és az önállóságot is. Csapatépítő szelleme segít abban, hogy megbízható kapcsolatok alakulhassanak ki, s ezek a közösségformáló hatások fontos szerepet töltenek be a társadalomban.

Jobb iskolai eredmény
A tanítás utáni szakkörök szélesítik a gyermekek ismereteit. A napköziben a tanulóknak lehetőségük nyílik arra, hogy társaikkal készítsék el házi feladataikat. Emellett olyan projektekbe foghatnak és olyan dolgok után kutathatnak, amelyekre suli után egyébként már nem lenne idejük.
Tanulmányok kimutatták, hogy a napközis gyermekek fogékonyabbak és fejlettebbek az iskolában.

A diákok biztonsága és készségfejlesztése
Mivel egyre több szülő dolgozik napközben, a gyerekek nagyobb eséllyel maradnak egyedül, ebből adódóan pedig gyakran destruktív viseledést tanúsítanak. A napközi szintén jó módszer arra, hogy megóvja a gyermekeket a negatív viselkedésformáktól, amelyek általában akkor alakulnak ki, amikor senki sem felügyeli őket. Amikor egy gyermeket egyedül hagynak, számos nem kívánatos habitus veheti át az irányítást, mint például a televízió órákon át történő bámulása, a házifeladat elkészítése helyett a számítógépes játékokkal történő elfoglaltság, vagy ami ennél is rosszabb, a rossz társaságba történő keveredés. A napköziben mindezen „veszélyek” elől a gyermekek biztonságban vannak. A napközik összességében:

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
 • új készségeket és érdeklődési köröket,
 • produktív időtöltést,
 • célok keresését,
 • csoportokba történő beilleszkedési lehetőséget,
 • és erősebb önbizalmat nyújtanak.

Az intézmény előnyei
A diákok számára nyújtott előnyökből az iskola is profitálhat. Ha egy iskola sikeres, azzal a tanulók is nyernek. Ha a diákok és az iskola is díjakat zsebel be, a teljes közösség gazdagabb lesz ezáltal. Mindezek segítségével pedig az alábbi eredményeket mondhatja az iskola a magáénak:

 • Növekvő részvételi hajlandóság
 • Csökkenő bukási ráta
 • Növekvő tanulmányi eredmények
 • Házi feladat és órai munka minőségének növekedése
 • Magasabb továbbtanulási arány
 • Erősödő csapatszellem- az adminisztrációtól kezdve a tanárokon át a diákokig
 • Pozitív környezet

Az iskolai teljesítmény, a diák- munkakedv, az iskola utáni programok, illetve a gyermekek –és mindenki más- jövőjébe fektetett energia jelentős növekedése.

Egészséges tízórai gyerekeknek
6 mókás, ugyanakkor tápláló tízórai ötlet, melyet a gyermekek is örömmel fogyasztanak.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által