Adventi naptár készítése

Adventi naptár készítése

Az adventi naptár elkészítése már önmagában is izgalmas feladat, megfelelő kreativitással és ügyességgel otthonunk dísze és a család napjának egy izgalmas pillanata lehet.


Gyufásdoboz naptár

Igazán nem kell sok kézügyesség ahhoz, hogy ezt a kedves adventi naptárt elkészítsük, a gyerekek is könnyen sikerélményt szerezhetnek, mert a végeredmény nagyon meggyőző. Már hetekkel előre kezdjünk el gyűjteni gyufásdobozokat, ha nem halmoztunk fel elegendőt, vegyünk 24 dobozzal és ürítsük ki a gyufákat belőlük. Tervezzük meg az adventi naptárunk stílusát, színvilágát, mintáit. Ha egyszerűen szeretnénk díszíteni, vegyünk különböző mintájú, karácsonyi témájú csomagolópapírokat. Vegyük ki a gyufásdobozok kihúzható részeit, a tokokat pedig vonjuk be a választott csomagolóanyagokkal. Ezután tegyük vissza a dobozok belsejét. Vágjuk ki a naptár számozását, lehetőleg olyan anyagból és színből, ami harmonizál a dobozok stílusával, de azért határozottan kiemelkedik, végül ragasszuk fel egy kartonlapra, vagy filcre a gyufásdobozokat. Az ideális hatás érdekében, válasszunk olyan alapot, amiből kitűnik, de mégis összeillik a dobozkákkal. Végül töltsük meg finomságokkal, apró csokikkal a naptárt.

Üzenetek teás tasakokból

Nemcsak édességekkel tehetjük szebbé az ünnepi időszakot, egy-egy fontos gondolattal, sokat jelentő idézettel egész napra feltöltődhetünk energiával. Kedves program lehet felnőttek számára, ha a napot egy mélyenszántó gondolattal, kedves üzenettel kezdjük. Gyűjtsünk teás filtereket, különböző fajtájúak is lehetnek, úgy is eltakarjuk a design-t a saját stílusú mintáinkkal. Vágjunk ki különböző színű, mintájú képeket, olyanokat, amelyek tetszenek, akár újságból, képeslapból, vagy az előzőekhez hasonlóan csomagolópapírból. Ragasszuk rá a tea filterekre a kivágott papírokat. Készüljünk fel rövid, tartalmas és számunkra, vagy a családunk, párunk számára fontos idézetekkel, melyek az élet szépségére hívják fel a figyelmet és tele vannak pozitív energiával. Szép papírra, szépen írjuk fel őket, majd minden teás filterbe tegyünk egyet.  Végül fűzzük fel egy zsinórra a teás filtereket és akasszuk fel hosszában őket a lakásban jól látható helyre.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Mézeskalács adventi naptár

Süssünk 24 darab egyforma, vagy akár különböző alakzatú mézeskalácsot (szív, csillag, angyalka, stb.) Válasszunk olyan mézeskalács receptet, amelynek nem lesz túl kemény a tésztája és fel tudjuk majd fűzni őket madzagra anélkül, hogy a lyukasztáskor elrepedne a mézeskalács. Tojásfehérjéből és cukorból készítsük el a mézeskalácsokra szánt mázat, amivel felírjuk majd szép, cirádás számokkal a dátumokat. Készítsünk zöld filcanyagból egy fenyő alapot, más színekből készíthetünk hozzá díszeket is. Végük varrjunk 24 darab kis fülecskét a fára, amikhez hozzá köthetjük majd a mézeskalácsokat.

Jó készülődést, Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Szeretne hozzászólni a cikkhez? Ossza meg véleményét a Megjegyzés rovatban! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által