Ajándékozza meg magát és élvezze szülinapjának minden percét!

Ajándékozza meg magát és élvezze szülinapjának minden percét!

Bármi legyen is az érdeklődési köre, mi öt nagyszerű ötlettel ajándékozzuk meg, melyek remélhetőleg elnyerik tetszését!


Amennyiben szívesen relaxál egy pakolással az arcán, élvezettel bűnözne valami finomsággal, vagy szeret játszani és családjával szívesen oldaná meg egy izgalmas játék rejtélyeit, akkor minden bizonnyal örül majd apró szülinapi meglepetéseinknek!


1. Fűszerkedvelőknek
Fűszerezze meg mindennapjait! Dekorálja ki régi befőttesüvegeit, készítsen rájuk különleges címkéket és tegye még élvezetesebbé a főzést!

Egyedi fűszertartó címkék letöltés.


2. Sherlock Holmes rajongóknak
Ha nem tud betelni a rejtélyes sztorikkal és meglepő fordulatokkal, játsszon családjával „fekete történeteket“. Vonja be a család apraját-nagyját és szórakozzanak felhőtlenül!

Fekete történetek letöltés.


3. Gourmand-oknak
Tartson pihenőt és élvezze az édes örömöket! A bögrés süti gyorsan elkészíthető, ezért időt spórol vele és ízlelőbimbóit is kényeztetheti.

Bögrés süti recept letöltés.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

4. Az arcpakolást kedvelőknek
Kényeztesse arcbőrét és készítsen kedvtelésből sajátkezűleg szépségápolási termékeket!

Arcpakolások készítése letöltés.


5. A család szervezőinek
Felejtse most el az önre váró feladatokat! Szülinapja van, ezért engedje, hogy ma a család többi tagja vegye át a napi teendőket. Használjon szervező kisokost és töltse el a napot stresszmentesen!

Családi szervező kisokos letöltés.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által