Ajándékozzunk karácsonyra élményt

Ajándékozzunk karácsonyra élményt!

Tárgyi ajándékot vásárolni nem nehéz dolog – vagy éppen nagyon is az.


Ha unjuk a zokni és parfüm párost, lepjük meg párunkat valamilyen különleges élménnyel!

Pár évvel ezelőtt még mindenki azt mondta volna, hogy karácsonyi ajándékot nem túl szép dolog interneten vásárolni. Ma már azonban tudjuk, hogy a világhálón kreatív ötletekre is bukkanhatunk – vehetünk például élményt.

Nagy nap

Életre szóló élménnyel ajándékozhatjuk meg párunkat vagy családtagjainkat, barátainkat. A gazdag kínálatban van autós-motoros, repülős, vízi, extrém vagy pihentető program annak megfelelően, hogy kit szeretnénk meglepni. Ha ennek ellenére bizonytalanok vagyunk, van egy olyan menüpont, amely pár kérdés megválaszolása után felajánl néhány lehetőséget a kínálatból, amely szerintük tökéletes lenne a kiválasztott személy részére. És hogy még jobban vásárlásra ösztönözzenek, akciós élménycsomagokat is vehetünk náluk.

Feldobox

Ez egy teljesen újszerű ajándékutalvány, amellyel aktív szabadidős tevékenységet adhatunk ajándékba. Négy különböző típusú ajándékutalvány található a kínálatukban: szabadidő, wellness, gasztronómia és üdülés. Az a jó benne, hogy mindegyik a döntés szabadságát nyújtja, hiszen számos lehetőség közül a megajándékozott maga választhatja ki a neki tetsző programot. Ha nem online akarjuk megvásárolni az utalványt, a weboldalon megkereshetjük a hozzánk legközelebb eső üzletüket is.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Kalandkereső

Első lépésként ki kell választanunk, hogy milyen kalandot szeretnénk ajándékozni: különlegességet, repülést/zuhanást, tankvezetést, terepvezetést vagy éppen vízi kalandot. Ezután úgy is szűrhetjük a választékot, hogy kinek lesz az ajándék, és mennyi pénzünk van rá. Akár ötezer forintos értékben is találunk kalandot, de egészen százezerig is elmehetünk.

Pihipakk

Összesen 16 különböző élménycsomag közül választhatunk az oldalon: többek között van wellnesses, kényeztetős, családi, pihenős, gyógyulós, kalandos és külön olyan is, amit kifejezetten férfiaknak vagy nőknek ajánlanak. Ha azon gondolkodunk, hogy esetleg cégként vásárolnánk élménycsomagot az alkalmazottainknak vagy partnereinknek, akkor csoportos megrendelőként érdemes külön ajánlatot kérnünk. Vásárlás után az ajándékutalványt átvehetjük személyesen, de postán is kiküldik – teljesen ingyen.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81