Díszzacskó készítése

Díszzacskó készítése

Készítsünk dekoratív díszzacskót az ajándékokhoz passzoló, kedvenc csomagolópapírunkból!


Amire szükség lesz:

  • strapabíró csomagolópapír
  • ragasztószalag (cellux)
  • egy régi papírtáska fülei
  • két oldalán ragadó ragasztószalag
  • olló     

Elkészítése:

1. lépés – Hajtsunk félbe egy darab csomagolópapírt. Az így keletkezett szélesség a leendő ajándéktasak magasságának kb. háromnegyede lesz, ezért győződjünk meg arról, hogy megfelelő méretű csomagolópapírt választunk.2. lépés –
Fordítsuk a félbehajtott papírt a hajtással felfelé, majd a két nyitott oldalt hajtsuk egymásra. Az oldalakat simítsuk le és ragasszuk össze a nyitott él mentén. Belül is ragasszuk le az élt, hogy erős táskát kapjunk.

3. lépés – A táska alsó felét hajtsuk fel kb. egynegyedéig.


4. lépés –
Nyissuk ki az imént felhajtott részt és hajtsuk be a jobb oldalát úgy, hogy egy háromszöget kapjunk.

5. lépés – A bal oldalt ugyanígy hajtsuk be. FONTOS: minden hajtásnak legyen szép éle, így a tasak is szebb és tartósabb lesz.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom


6. lépés –
Az alsó lapot hajtsuk fel középre.

7. lépés – A felső lapot hajtsuk le középre.


8. Lépés –
A két részt a találkozás mentén ragasszuk össze.

9. lépés – Vágjuk le egy régi papírtáska tetejét ott, ahol a fülek a táskához voltak rögzítve. Ragasszunk két oldalt ragadó szalagot mindkét fül-darab aljához.


10.
lépés Az így elkészített fül-részeket erősen ragasszuk be a táska belsejébe. A táska alját be is vonhatjuk, és papírdarabbal “eldolgozhatjuk” a belső hajtásokat.Ajánlott bejegyzések:

Játékok gyerekeknek
10 ötlet ‘aktív’ otthoni szórakozáshoz kicsiknek és tiniknek egyaránt.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632