Díszzacskó készítése

Díszzacskó készítése

Készítsünk dekoratív díszzacskót az ajándékokhoz passzoló, kedvenc csomagolópapírunkból!


Amire szükség lesz:

  • strapabíró csomagolópapír
  • ragasztószalag (cellux)
  • egy régi papírtáska fülei
  • két oldalán ragadó ragasztószalag
  • olló     

Elkészítése:

1. lépés – Hajtsunk félbe egy darab csomagolópapírt. Az így keletkezett szélesség a leendő ajándéktasak magasságának kb. háromnegyede lesz, ezért győződjünk meg arról, hogy megfelelő méretű csomagolópapírt választunk.2. lépés –
Fordítsuk a félbehajtott papírt a hajtással felfelé, majd a két nyitott oldalt hajtsuk egymásra. Az oldalakat simítsuk le és ragasszuk össze a nyitott él mentén. Belül is ragasszuk le az élt, hogy erős táskát kapjunk.

3. lépés – A táska alsó felét hajtsuk fel kb. egynegyedéig.


4. lépés –
Nyissuk ki az imént felhajtott részt és hajtsuk be a jobb oldalát úgy, hogy egy háromszöget kapjunk.

5. lépés – A bal oldalt ugyanígy hajtsuk be. FONTOS: minden hajtásnak legyen szép éle, így a tasak is szebb és tartósabb lesz.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom


6. lépés –
Az alsó lapot hajtsuk fel középre.

7. lépés – A felső lapot hajtsuk le középre.


8. Lépés –
A két részt a találkozás mentén ragasszuk össze.

9. lépés – Vágjuk le egy régi papírtáska tetejét ott, ahol a fülek a táskához voltak rögzítve. Ragasszunk két oldalt ragadó szalagot mindkét fül-darab aljához.


10.
lépés Az így elkészített fül-részeket erősen ragasszuk be a táska belsejébe. A táska alját be is vonhatjuk, és papírdarabbal “eldolgozhatjuk” a belső hajtásokat.Ajánlott bejegyzések:

Játékok gyerekeknek
10 ötlet ‘aktív’ otthoni szórakozáshoz kicsiknek és tiniknek egyaránt.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81