Ajánlott filmek: Vágyak szerelmesei

Ajánlott filmek: Vágyak szerelmesei

Moziba járni az egyik legjobb időtöltés, egy igazán jó filmmel akár órákra is megfeledkezhetünk a külvilágról.


Nézzük meg az év egyik első premierfilmjét, a Vágyak szerelmeseit, amelyben három férfi különös kapcsolatába és a világhoz fűződő viszonyukba nyerhetünk betekintést. A három különböző férfit egy dolog köti össze: a függőségük. Közösen ébrednek rá arra, hogy együtt képesek legyőzni akár önmagukat is. S hogy milyen függőségben szenvednek? A film érdekessége, hogy nyíltan beszél a szexfüggőségről, amelyről általában kevés szó esik, mégis egy létező probléma. A készítők mesteri párhuzamot vontak az alkohol és drog, valamint a szexfüggés közé, egy olyan csomagban tálalva a nézők számára, amelyben érthetővé és elfogadhatóvá, nem pedig elítélendővé válik a probléma. A remek szereposztás mellett az igényes humor és némi irónia teszi szórakoztatóvá a filmet, amelyben a népszerű énekesnő, Pink is feltűnik. Külön érdekesség, hogy Pink annyira szerette volna, ha a nézők elvonatkoztatnának énekesnői karrierjétől, hogy polgári nevével, Alicia Moore-ként szerepel a szereplőgárdában.
A filmben nemcsak Pink, de a csodálatos Gwyneth Paltrow , valamint Mark Ruffalo és az Oscar-díjas Tim Robbins is szerepel.


Terhesség 30 felett
Különleges gyertyák
Első menstruáció

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

CsatlakozomAdja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által