Április 1. tréfák

Április 1. tréfák

Tréfálja meg családtagjait mielőtt ők teszik meg önnel – nevessenek együtt!


Ne várja meg míg gyermekei elsütik önökön az április 1-jei tréfáikat. Alapozza meg a hangulatot és készüljön néhány apró trükkel, hogy aztán együtt nevethessenek és megmutassa nekik, hogy anélkül is megtréfálhatnak valakit, hogy bajba keverednének.

Ébresztőőő…
Miközben gyermekei alszanak, helyezze át őket egymás ágyába (persze csak ha elég kicsik ahhoz hogy ölbe vegye őket!). Ha már idősebbek, akkor elég ha a tárgyaikat keveri össze egy kissé..

Kitörés
Mielőtt a többiek fölébrednek, óvatosan vonja be a hálószoba vagy a konyha bezárt ajtajának nyílását papírral, így ha kinyitják azt, nem várt robajt fog csapni. Használjon újságpapírt és cellux ragasztót, hogy aztán a “tréfa” utólag könnyen eltávolítható legyen.

Bonjour kedves számítógép!
Változtassa meg a nyelvi beállításokat párjának Google keresőjében vagy a mobiltelefonján. Mindezt a “preferenciák” menüpontban teheti meg.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Megőrült a tévé!
Állítsa át a tévé fényerejét és vegye le a hangerőt! Gyermekei egész reggel gondolkodhatnak azon, vajon miért nem működik a televízió.

Fura alak
Nevettesse meg a kisebb gyermekeket azzal, hogy a nap folyamán “eltűnik”, majd előjön valami furcsa öltözetben, egy parókával a fején stb., miközben úgy tesz mintha mi sem történt volna.

Az Everydayme egyéb ötletei
Hozza ki a legtöbbet az április elsejei tréfából, és változtassa ezt a napot a kalandok napjává. Hagyjon egy váltságdíjat követelő levelet gyermeke íróasztalán és játssza el, hogy az egyik játék elrabolta kedvenc plüssmackóját. Hagyjon nyomokat a lakásban és rendezze meg a mackó megmentésére szolgáló nyomozást csapatokban. Készüljön pár jutalommal, melyet a kiszabadítás örömére fog szétosztani a gyerekek között.

Kincskereső ötletek
A kincskereső játékok nemcsak húsvétkor hozzák lázba a gyermekeket. Tekintse meg húsvéti kincskereső ötleteinket!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által