Augusztus 20-i programok

Augusztus 20-i programok

Idén augusztus 20-a szerdára esik, így az előtte lévő hétvégével együtt akár ötnapos kikapcsolódást is szervezhetünk magunknak.


Az augusztus 20-a körüli napokban számos fesztivál és program közül válogathatunk. Töltsük hát ezt a pár napot tartalmasan!

Hortobágyi Hídivásár
Augusztus 17–20. között országos hírű kirakodó- és népművészeti vásárt rendeznek a hortobágyi Kilenclyukú hídnál. A több mint egy évszázadra visszatekintő vásárt színes folklór- és gasztronómiai programok egészítik ki.

Információk: www.hortobagy.hu

Debreceni virágkarnevál
Ha már erre járunk, ne hagyjuk ki a több mint negyvenéves múltra visszatekintő virágkarnevált. Debrecen legnagyobb és az ország egyik leghíresebb, 15-e és 20-a között megrendezendő fesztiválján az ünneplés, a zene, a tánc és a virágok állnak a középpontban. A Kossuth téren szórakoztató és könnyedebb műfajok jelennek meg.

Információk: www.debreceniviragkarneval.hu

Mesterségek ünnepe a budai várban
A fesztivált 28. alkalommal rendezik a budai várban, és a szokásosnál most tovább, augusztus 16 és20 között, 5 napon át tart. A közel 800 mesterember közül idén a fémművesek lesznek a középpontban. A díszvendég Törökország lesz, amelynek kitűnő népművészei ősi technikákat, különleges eljárásokat és szemet gyönyörködtető alkotásokat hoznak Budapestre. A mesterségek bemutatása mellett természetesen idén is nagy hangsúlyt kap a néptánc és a népzene: a legkiválóbb hagyományőrző együttesek és gyermek-táncegyüttesek lépnek fel. Mindezek mellett a kézműves gasztronómia remekeivel, fotókiállítással és egyéb érdekességekkel is készül az esemény szervezője.

Információk: http://mestersegekunnepe.hu/

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Balatoni H.E.K.K. Fesztivál
Augusztus 17 és20 között Balatonföldváron, a kikötőnél várják az ínyencségek kedvelőit. A fesztivál célja, hogy mindenkivel megismertesse és megkedveltesse a balatoni halakat és a belőlük készíthető ételeket. Délutánonként gyermekprogramok, ugrálóvár, kézműves-vásár, koncertek és utcabál várja a látogatókat.

III. Hévízi Borünnep
Augusztus 16 és20 között végigkóstolhatjuk a legnevesebb pincészetek borait, valamint felfedezhetjük egy ifjú olasz borász alkotásait is. A fürdővárosban természetesen nemcsak a boroké lesz a főszerep, hiszen gasztronómiai- és kézműves vásárral, 16–20 óra között népi játszótérrel, valamint koncertekkel is várják a vendégeket.

Információk: http://west-balaton.hu/programok/hevizi-borunnep

XIII. Nagykunsági Kulturális Napok
A közel egyhetes karcagi rendezvénysorozatban (augusztus 16–20.) található zenei program, kiállítás, sport rendezvény, horgászverseny, szentmise, körmenet, arató-felvonulás, záró rendezvényként pedig a hagyományos Nagykun Vigasságokon vehetünk részt.

Információk: http://www.fesztivalkalauz.hu/index.php/option/naptar/task/details/faz/22624

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által