Bábszínház műsor

Bábszínház műsor

Noha valószínű, hogy a Budapest Bábszínház a legismertebb, számos városban találhatók még teátrumok, ahol kedves bábok társaságában vár a kicsikre felhőtlen kikapcsolódás.


Szeretné megismertetni gyermekével a színházak világát, de még kicsinek tartja egy komoly előadáshoz? Repítse el magát és gyermekét a mesék birodalmába, és nézzenek meg együtt egy bábelőadást!

Griff Bábszínház

Zalaegerszegen immáron tíz éve működik a Griff Bábszínház. Fennállásuk óta több mint 50 bemutatót tartottak, és csaknem 250 ezer néző látogatott el az előadásaikra. A 2014/15-ös évadra hat bemutatóval, köztük klasszikus, zenés és táncos bábjátékokkal, valamint élőszereplős előadásokkal készülnek.

Információk: Griff Bábszínház

Kövér Béla Bábszínház

A korábbi évadokhoz képes 15 százalékkal több előadást láthatnak a gyerekek Szegeden, a Kövér Béla Bábszínházban. Szeptember 20-tól már megnézhetik Adela Moldován rendezésében a Hamupipőkét és Urbán Gyula Tengerkék kutyusát, októbertől pedig még két előadással bővül bábszínház kínálata. A 69. évad még egy fontos változást hoz a teátrum életében: a premierek és a bérletszünetes előadások a korábbi vasárnap helyett szombatra kerülnek, a hét utolsó napján pedig befogadott produkcióknak ad otthont.

Információk: Kövér Béla Bábszínház

Harlekin Bábszínház

Az egri bábszínházban idén összesen 12 előadás közül választhatnak a gyerekek és a felnőttek. A repertoár összeállításánál fontos szempont volt, hogy a világ meseirodalmát, a magyar népmeséket és kortárs magyar írók műveinek bábszínpadi átdolgozásait is műsorra tűzzék. A Harlekin a saját helyszíne mellett rendszeresen tart előadásokat a megye különböző településein, községekben és városokban is.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Információk: Harlekin Bábszínház

Bóbita Bábszínház

A pécsi bábszínház programjai között a hagyományos, gyermekeknek szánt klasszikus meséken kívül felnőtt darabokat is találunk. A tizennégy már futó előadás mellett idén négy bemutató is lesz. A bábszínházban mesekuckóval, bábmúzeummal, bábkészítő foglalkozással és kakaóbárral is várják a családokat. Sőt, születésnapi partit is lehet náluk rendezni, amelynek keretén belül különböző programok várnak a gyerekekre.

Információk: Bóbita Bábszínház

Mesebolt Bábszínház

A szombathelyi bábszínház repertoárján jelenleg 21 darab található, ezek között egyaránt szerepel óvodásoknak, kisiskolásoknak szóló, de ifjúsági és felnőtt előadás is. Különlegesség, hogy ők a csecsemőkre is gondoltak: pöttöm színháznak nevezték el azokat az előadásokat, amelyekre a négy év alatti gyerekeket várják.

Információk: Mesebolt Bábszínház

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által