Biztonságos karácsony gyerekekkel

Biztonságos karácsony gyerekekkel

A karácsony nemcsak új örömöket, de kihívásokat is hoz a család számára, amikor a gyerekek még kicsik.


Hogyan tehetjük nemcsak emlékezetessé, de biztonságossá is a szeretet ünnepét?

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Hová tegyük a fát?
Ha eddig ahhoz voltunk hozzászokva, hogy a lakás fő helyén, a földön áll az óriási karácsonyfa, át kell értékelnünk az elvárásainkat, ha tipegő, kúszó-mászó kisgyerekünk van. Mindenképpen olyan helyre kell állítanunk a fát, amit nem tud a legnagyobb erőfeszítésével sem elérni, a csillogó díszek ugyanis oda is felcsalogatják a piciket, ahová úgy gondoljuk, lehetetlen, hogy feljussanak. Az asztalra és polcra helyezett fa tehát egyenesen vakmerővé teszi az apróságokat. Állítsuk a fát inkább a földre stabil fenyőtalpba és kössük ki több oldalról is! Akár körbe is keríthetjük a tipegők számára készült, zárható „biztonsági ráccsal”, amit akkor használjunk, ha nem a fa körül vagyunk a gyerekkel.

Milyen díszeket válasszunk?
Mivel a piciknek mindent meg kell kóstolniuk, kerüljük a nagyon apró darabokat, valamint azokat is, amelyekről könnyen le tud válni egy-egy applikáció. A nagyon fényes dolgok persze mindenképpen n vonzóak lesznek a gyerekeknek, törekedjünk rá, hogy olyan díszeket tegyünk a fára, amelyek nem törékenyek, nincsenek bevonva mérgező anyaggal. Kerüljük az élelmiszereket mintázó darabokat is! A fényfüzéreket mindig biztonságos forrásból szerezzük be, de még ekkor is ellenőrizzük, hogy sehol nem sérült-e az izzósor, mielőtt feltesszük a fára! Ha eddig használtunk, kisgyerekek mellett lehetőleg kerüljük el a hó hatású díszítést, már kis mennyiségben is nagyon mérgezőek!

Nem mindegy, milyen fa!
Amennyiben élő fenyőt választunk, figyeljünk rá, hogy olyan típusú fát vásároljunk, amelyik kevésbé hullajtja a tűleveleit! A lucfenyő és a normandiai kicsivel tovább marad friss, de a fa állapotát az is befolyásolja, hogy mennyi ideje vágták ki. Válasszunk olyan fát, amelynek a tűleveleit nehezebb „összenyomni”, ez ugyanis több nedvességet tartalmaz. Rázzuk meg alaposan a fát és nézzük meg, mennyire hullnak a tűi, valamint a fa frissességére utal az is, ha friss gyantát találunk rajta. A frissesség a fa gyúlékonysága miatt is fontos!
Tegyük feledhetetlenné az első közös családi karácsonyokat, vigyázzunk azonban gyermekeink biztonságára, hogy teljes lehessen a boldogság a szeretet ünnepén.
Boldog Karácsonyt Kívánunk!


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által