Borfesztiválok

Borfesztiválok

Ki ne szeretne különleges borokat kóstolgatni, finomakat enni és közben jót szórakozni?


Válasszunk egyet – vagy akár többet – az ősz borfesztiváljai közül!

Ha szeretjük a finom borokat, szeptemberben akár minden hétvégén elmehetünk egy-egy borfesztiválra.

Őszi etyeki piknik
Szeptember 6-án és 7-én az egész családnak érdemes ellátogatni Etyekre. Az etyeki Újhegyi és Szépvölgyi pincében a Kárpát-medence egész területéről érkező vendégborászokkal lehet találkozni. Mindkét nap 10 órától borkóstolók, gasztronómiai különlegességek, ínyenc sonkakóstoló, kézműves- kiállítás- és vásár, főzőverseny és KultúrFelhő gyerekliget várja a látogatókat. A zenéről a Bon Bon, a Bohemian Betyárs, a Meszecsinka és Mező Zsolt blues-gitáros gondoskodik.  A rendezvény ingyenes.  

További információk: www.etyekipiknik.hu

50. Jubileumi badacsonyi szüret
Szeptember második hétvégéjén Badacsonyban kóstolhatjuk meg a különleges karakterű badacsonyi borokat, amelyeket a helyi gazdák kínálnak. Emellett megismerhetjük a régió történelmi és kulturális tradícióit, a borkészítést és a gasztronómiai hagyományokat is. Lesz kézműves-vásár, szabadtéri élő koncertek, vasárnap pedig az ország leghosszabb és legszínesebb szüreti felvonulását tekinthetik meg az odalátogatók a 71-es számú főút mentén. Ez a rendezvény is ingyenes.

További információk: http://badacsonyiprogramok.hu/cimlap/1-friss-hirek/365-50-jubileumi-badacsonyi-szueret-tervzett-programjai.html

23. Budavári borfesztivál
A folyamatosan megújuló fesztivál öt napig tart, szeptember 10 és14 között több mint 200 borászat mutatja be az ország legjobb borait. A kóstolás mellett gazdag kulturális és zenei programokon is részt vehetünk, az utolsó napon pedig színes, látványos táncos-zenés szüreti felvonulást nézhetünk meg. A fesztiválra belépőjegyet kell vásárolni.

További információk és belépőjegyárak: http://www.aborfesztival.hu

Szekszárdi szüreti napok
A Szekszárdi Borvidék Magyarország kis területű, de legősibb, és igen híres bortermelő területe. A szintén ingyen látogatható szüreti napokat mindig szeptember harmadik hétvégéjén rendezik meg. A szervezők olyan programsorozatot kínálnak, amely a Sárköz és a szekszárdi borvidék szürettel összefüggő néphagyományait, a tájegységre jellemző gasztronómiai és a borászati szokásokat egyesíti magában. A több napos rendezvény legkiemelkedőbb programjának a szombat délutáni szüreti felvonulás számít.

További információk: www.szekszardiszuretinapok.hu

Balatonfüredi szüreti fesztivál
A szeptember 27–29. között megrendezendő fesztivál a legtökéletesebb alkalom arra, hogy végigkóstoljuk a balatoni borvidék legjelesebb alkotásait. A szüreti felvonulás, a borkóstolások és a vásár mellett zenés-táncos színpadi műsorokkal várnak mindenkit. A nyitónapon, pénteken utcabált rendeznek, szombaton pedig felvonulás lesz: fúvósokkal, néptáncosokkal, mazsorettekkel, lovasokkal, huszárokkal és lovaskocsikkal.
További információk: http://www.programturizmus.hu/tdestination-szureti-fesztival-es-nemzetkozi-neptanc-fesztival-balatonfureden.html

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által