Családi játékok a szabadban

Családi játékok a szabadban

A családdal folytatott játékok remek lehetőséget biztosítanak az egészséges életmód fenntartásához illetve ösztönzéséhez, miközben alternatívát kínálnak a konditermek egyhangúsága helyett.


Kösse össze a mozgást és a hétvégi találkozást a barátaival, vagy a családjával, meglátja sokkal könnyebb és élvezhetőbb edzéseken vehet így rész..

1 . Méta
Két csapat játszik egymás ellen, az ütők csapata soron következő tagja a métaütővel minél messzebb igyekszik ütni a labdát, miközben egy másik tagjuk a „várak” érintésével körbefut, amíg az elkapó csapat vissza nem dobja a labdát az elütő játékos mellett álló társuknak..

2. Röplabda
Állítsanak fel egy fejmagasságú hálót a parkban, oszoljanak két csapatra és üssék át a labdát egymásnak, kizárólag a kezüket használva. Háromszor szabad beleérni a labdába, mielőtt az átmegy a másik oldalra, így senkinek nem szükséges erőből megütnie. Csupán arra kell ügyelni, hogy ne érjen földet, azért ugyanis pontveszteség jár.

3. Bolondos futamok
A gyerekjátékok remek lehetőséget biztosítanak a mozgásra illetve az egészséges életmód fenntartására. Két csapatban lehet kitalálni különböző bolondos futamokat: váltófutásban karikák közt ugrálás, lábak közt vagy fej fölötti labdapasszolgatás, vagy ha netán a szabadtéri tevékenység nem megoldható, a tárgyak „körbesöprése’’ két kis kefe és egy törlő segítségével, ami szintén jó móka, ráadásul nehezebb, mint ahogyan azt az ember gondolná.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

4. Tollaslabda
Még egy olcsó ütő- és toll szettel is könnyedén megizzaszthatják magukat, miközben egy improvizált háló fölött próbálják átütni a labdát a másiknak. Az a remek a tollaslabdában, hogy olyan tempóban végezheti az ember amilyenben csak szeretné, tudásszinthez, életkorhoz illetve edzettségi szinthez mérten.

5. Versenyfutás az idővel
Maradjon formában ezzel a szórakoztató játékkal! Játsszanak kincskereső játékokat, melyekben mindenki időre keresi a házban, parkban vagy kertben véletlenszerűen elrejtett tárgyat vagy kincset.

Eveydayme tipp:
Legyenek résen és válasszanak olyan játékot, amely nem fullad azonnali kudarcba akkor sem, ha netán a társaság fele nem érkezne meg.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által