Csináld magad ajándék

Csináld magad ajándék

Készítsünk olyan ajándékokat, amelyek elővarázsolják szeretteinkben a szunnyadó kreativitást.


Négy részből álló ‘csináld magad’ sorozatunkban bemutatjuk, hogyan készíthetők olyan ajándékok, amelyek inspirálják szeretteinket.

Üdvözlőkártya-készítő szett

Amire szükség lesz:

 • Régi karton (vagy bármilyen, a célnak megfelelő) tároló doboz
 • Írószer (üres kártyák, borítékok, stb.) és dekor zsinór, szalag, stb.
 • scrapbook papír a tároló doboz béleléséhez
 • univerzális alapozó folyadék
 • fehér és színes zománcfesték
 • dekupázs ragasztó
 • ecsetek
 • kétoldalas ragasztószalag
 • dekorkés és vágóalátét
 • fém vonalzó és/vagy mérőszalag
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

CsatlakozomElkészítése:

 1. Először díszítsük ki a tároló dobozt: kenjük be az alapozóval, hagyjuk másnapig száradni, majd vigyünk fel egy réteg fehér zománcfestéket. Várjunk, míg teljesen megszárad. A csatot, a fogót, az egyéb alkatrészeket és a varrást fessük színesre.
 2. A doboz belsejét béleljük ki scrapbook papírral. Készítsünk A3-as színes fénymásolatokat valamilyen tetszőlegesen választott scrapbook papírra, vágjuk őket a doboz oldallapjaihoz pontosan illeszkedő méretre és béleljük ki velük a dobozt.
 3. Fessük ki azt a lapot, amelyet először szeretnénk bevonni modge podge ragasztóval. A papírlapot pontosan illesszük a helyére, majd ujjvégeinkkel középről kifelé irányuló mozdulatokkal simítsuk el az esetlegesen keletkező légbuborékokat vagy gyűrődéseket, majd vigyünk felmég egy réteg ragasztót.
 4. A fenti lépést követve béleljük ki a doboz többi oldalát. Hagyjuk megszáradni, majd zárjuk le egy utolsó réteg modge podge ragasztóval.
 5. A doboz fedelének belsejét dekoráljuk különböző apróságokkal és díszekkel, amelyeket egy hosszabb zsinórra rögzíthetünk. Scrapbook papírból vághatunk ki képeket és ezeket pompom szalag végére erősíthetjük.
 6. Kössük össze az üres üdvözlőkártyákat, borítékokat és egyéb kellékeket, majd esztétikusan rendezzük el a dobozban.Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lehellet

Lehellet

Jelentett

Kedvelem ezeket az ötleteket, én magam is igyekszek mindig kreatív lenni!

 • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által