Családi kiruccanások: Biztonsági tippek a vakációhoz

Családi kiruccanások: Biztonsági tippek a vakációhoz

A nyaralás lényege a relaxáció és pihenés, ami nem szól másról, mint a családról és a jól megérdemelt pihenésről.


Sajnos azonban a valóságban ez nem mindig megy így. A lánya talán otthon felejtette a kedvenc a hajkeféjét, a kisfia pedig a kedvenc játékát. Ön pedig hirtelen észreveszi, hogy a telefonja nincs sem a zsebében, sem a táskájában.

A következő tippek segítségével könnyedén megoldhatja a logisztikát, amivel megkönnyíti az utat,- vagy akár az otthoni pihenést- és olyan vakációban lehet része, amilyet megérdemel.

Személyazonosságot igazoló kártya a gyerekeknek

Jó ötlet, ha a gyerekek adatait tartalmazó okmányt (diák- vagy személyi igazolványt) mindig magánál tartja, még akkor is, ha nem mennek messzire pihenni. Vészhelyzet esetén ezek az igazolványok hasznos segítségnek bizonyulnak, hiszen ön helyett is beszélnek. A személyi igazolványt 14 éves kor alatt ingyen kiállítják az okmányirodákban.

Ne feledkezzen meg a zárról!

Butaságnak tűnhet, de a saját vagy bérelt autó bezárása igen is fontos lépés. Sok gondtól kímélheti meg a családot, ha észben tartja. Épp ezért szánja rá az időt, és ellenőrizze le akár kétszer is!

Ne keltsen turista benyomást!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A turisták a legfőbb célpontjai az utcai tolvajoknak, különösen a gyakran látogatott üdülőhelyeken. Érdemes tehát résen lenni, ha egy ember gyanúsan közeledik az utcán, hiszen jól bevált trükk, hogy elvonják az ember figyelmét, miközben a másik gyorsan kizsebeli.

Másolatot mindenből!

Indulás előtt, készítsen listát a bankkártyáiról, a számlaszámról (és minden másról, amit a pénztárcájában tart), és tegye egy biztonságos helyre a lakásban. Ha egyszerűbb, készíthet fénymásolatokat is. Ha netalántán elvesztené, vagy ellopnák a pénztárcáját, egyből el tud kezdeni intézkedni, letiltatni a kártyáját stb.

Utazás előtt tájékozódjon!

Külföldi nyaralásban gondolkodik? Minden hasznos utazási tipp és tájékoztató a biztonságos utazásról megtalálható a lakóhelye, illetve az úticélként választott város honlapján. Egy kis extra tervezés csak még élvezetesebbé és egyszerűbbé varázsolja az időtöltést.

Ne feledje; utazzanak okosan, és, ami a legfontosabb: érezzék jól magukat!

Családi nyaralás
10 tipp a szórakoztató, stresszmentes, kalandokkal teli nyári családi kirándulásokhoz

Repülés után is üdén és vonzón
Amint beköszönt a február, ideje eltervezni a következő jól megérdemelt nyaralást!

Spórolási tippek nyaralásra
Nem elég összegyűjteni a vakációra a befizetendő összeget, rengeteg

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által