Csomagolási ötletek a téli vakációra

Hogyan pakoljunk be egy téli üdüléshez?

Egy utazás első lépése a bepakolás.


Amikor hidegebb éghajlatra utazunk, fontos, hogy vastagabb kinti- és szabadidőruhát, valamint meleg alsóneműket csomagoljunk. Ha a vakáció során több napig kell cipelnünk a bőröndöket, legjobb, ha minél kompaktabb csomagokat állítunk össze. A titok nyitja abban rejlik, hogy csak a valóban szükséges holmikat pakoljuk be. Az alábbiakban megmutatjuk, miket érdemes magunkkal vinni egy téli utazás során. 

Vigyünk extra alsóneműt és meleg ruhákat!

Bár hideg helyre utazunk, mégsem szeretnénk leterhelni magunkat nagy mennyiségű ruhával. Melegen szeretnénk maradni, azonban nem akarjuk, hogy a sok rétegtől ducinak tűnjünk. A megoldás a meleg, mégis vékony alsóneműben és rétegöltözékben rejlik. Vigyünk magunkkal 1-2 darabbal többet, mint ahány éjszakát maradunk, már csak azért is, hogy ha valamit mosnunk kell és az nem szárad meg időben, akkor legyen nálunk tartalék.

Széldzseki esőkabát helyett

A kinti öltözékünkhöz igen jól jöhet egy széldzseki. Kisebb záporok esetén esőkabátnak is használható, de ami ennél is fontosabb, hogy minden részünket befedi, ezért tökéletes a kirándulások alkalmával. Persze ha olyan helyre megyünk, ahol sok eső várható, vigyünk magunkkal esőkabátot is! Divatos változatot bárhol beszerezhetünk a terepmintástól a színesig, olyat, amivel vidámabbá varázslhatjuk az esős napokat.

Divatos kiegészítők, melyekkel feldobhatjuk a külsőnket

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Készítsünk be bőröndünkbe kiegészítőket is, például sálat, kesztyűt, fülmelegítőt és kötött sapkát. Ezek nemcsak a hidegtől védenek meg, de kihangsúlyozzák stílusunkat is. Kiválasztásuknál figyeljünk arra, hogy színük passzoljon a kabátunkhoz vagy csizmánkhoz, hiszen együtt hordjuk őket.

Pasztillák vagy cukorkák a megfázás megelőzésére

A hidegben nagyobb eséllyel betegedhetünk meg, mint melegebb hőmérsékleten. Mindig legyen nálunk valamilyen cukorka vagy pasztilla, mivel  rágásuk közben nyál termelődik a szájban, s ezzel megakadályozhatjuk a torok szárazságát, ami kedvelt közeg a vírusok számára.

A téli ruházat beszerzése egy ismeretlen célállomáson macerás lehet. Épp ezért ha előre bekészítjük azokat, nem marad más hátra, mint pihenni és élvezni a pihenést. Jó szórakozást kívánunk!


Ajánlott bejegyzések:

Női ruha webáruházban
Ma már ki sem kell mozdulnunk otthonról, ha eredeti, márkás ruhákat szeretnénk vásárolni.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által