Egyszerű jelmezek farsangra

Egyszerű jelmezek farsangra

A farsang a gyermekek számára boldogság, a szülők számára azonban a kreatív jelmezötlet kitalálása komoly fejtörést okozhat évről évre.


Popcorn
Ha sikerül gyermekünket meggyőzni, hogy idén végre ne királylány, vagy katona legyen és fel tudjuk benne ébreszteni a játékos kreativitást, készítsünk közösen pattogatott kukorica jelmezt! A megvalósításhoz nincs szükségünk kimagasló kézügyességre, mindössze annyi a dolgunk, hogy válasszunk egy olyan, - lehetőleg fehér rövidujjú pólót, - amit később már nem szeretnénk csak jelmezként használni, valamint egy fehér pamutharisnyát is áldozzunk fel a nemes cél érdekében.
Ha a gyorsabb megoldást választjuk, akkor egyszerűen felragasztjuk a pattogatott kukoricaszemeket a harisnyára és a pólóra. Figyeljünk azonban arra is, hogy sok kukoricát használjunk, mert könnyen lepotyoghatnak a nagy játék közben! Tartósabb megoldás, ha egyenként felfűzzük egy damilra, vagy cérnára a kukoricaszemeket, majd ezeket varrjuk fel a ruhára egymással párhuzamosan. Ha egy fehér sapkát is feldíszítünk pattogatott kukoricával, tökéletes lesz gyermekünk jelmeze!


Olvassa el ezt is:

Farsangi parti ötletek


Csiga-biga
Igazán egyszerű és bájos csigajelmezt készíthetünk kislányunknak egy takaró és egy fejpánt, valamint némi fantázia segítségével. A jelmez alapja egy könnyű, lehetőleg fehér ruhácska, erre fogja felvenni a csigaházat. Erre a célra egy barna, vagy drapp színű takaró, pléd, vagy bármilyen nagyobb anyag a legalkalmasabb. Hajtsuk félbe úgy, hogy körülbelül olyan széles legyen, mint a gyermek válla. Ezután tekerjük fel oly módon, hogy csigaház formájú legyen a takaró! Rögzítsük a plédet, kössük át az anyaghoz hasonló színű szalaggal, vagy zsinórral. Hogy kényelmesen tudja gyermekünk viselni, varrjunk a csigaházra pántokat, így úgy tudja le- és felvenni, mint egy hátizsákot!
A csiga szemeit egy egyszerű fejpántból készítsük el! Vékony hajlékony és puha zseníliával bevont drótot használjunk, amit könnyen rá tudunk tenni a fejpántra. A szemeket úgy formáljuk meg, hogy a drótot egyszerűen egy kicsit visszahajlítjuk.


Ajánlott bejegyzések:

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Rátétmintás lányka ruha


Túró Rudi
Vállalkozó szellemű gyerekeknek túró rudi jelmezt is készíthetünk. Nem kell hozzá más, mint egy nagy, fehér lepedő, amire textilfestékkel óriás piros pöttyöket festünk. Varrjuk össze a lepedőt hosszában, úgy, hogy a jelmezből csak a gyermek lába látszódjon majd ki, de a fején is végig érjen az anyag. Az arcnál vágjunk egy ovális rést, valamint a karoknál is. A fej tetejénél varrjuk össze a lepedőhengert, akár csak a lábak között.

Jó szórakozást!


Ön is érdekelt:

Egészséges étrend gyerekeknekAdja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által