Nászajándék ötletek az  EverydayMe-től

Nászajándék ötletek az EverydayMe-től

A jó öreg “mit vegyünk a frissen házasulóknak?” dilemma könnyen orvosolható egy-két szempont szem előtt tartásával. Ne hagyja ki nászajándék tippjeinket!


Hol is kezdjük?
Amikor ajándék vásárláson töprengünk, gondoljunk csak arra, hogy mivel tudnánk igazán örömet szerezni, ami még ráadásul hordozható is.
Néhány házasuló pár megkönnyíti a vendégek dolgát azzal, hogy beregisztrálja őket egy kiskereskedésbe, ahol megjelölik, hogy mire vágynak. Az esküvők szakértői azt javasolják, hogy ragaszkodjuk a kiskereskedésben megjelöltekhez, ha nem ismerjük igazán a házasuló feleket. A regisztrálás sokkal könnyebbé tesz mindent, hiszen többnyire háztól házig szállítják a megrendelt termékeket a cégek.

Azonban ha szeretnénk valami igazán személyessel megjelenni, azzal sincsen semmi gond, de ügyeljünk arra, hogy csak akkor járjunk el így, ha a rendezvény a pár otthonában vagy egy hallban kerül megrendezésre. Ne feledkezzünk meg az alábbi pontok betartásáról:

1. Bánjunk az ajándékkal gondosan!
A legtöbb esküvőn készítenek egy asztalt az ajándékok elhelyezésére. Az ajándékokat egymásra teszik, így előfordulhat, hogy némelyik leesik, vagy az új vendégek ajándékaikat a korábban érkezettek helyére pakolják. Kerüljük a törékeny ajándékokat! A könnyedén törő tárgyak helyett válasszunk például kis hordozható fémtárgyakat, így akár egy gyönyörű ezüst gyertyatartót. Az apró ajándékokra különös figyelmet fordítsunk, például csomagoljuk kis ajándékunkat egy nagyobb dobozba, így biztosíthatjuk annak épségét.

2. Csak könnyedén!
Mindig vegyük számításba, hogy ki fogja cipelni az ajándékot, ha nincsen külön erre személyzet a pár otthonában. Nem túl nagy, vagy nehéz az azt hordozó ember számára? 5kg-nál nehezebb ajándékot nem illik vinni. Néhány esküvőnél külön gondolnak az ajándékok eljuttatására, de ne bízzunk ebben könnyelműen! Könnyű és elegáns ajándékot válasszunk, így például jó minőségű evőeszközkészletet, kéztörlőt, ágyneműt, köntöst, olyanokat, amelyeket akár a pár monogramjával is el tudunk látni.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

3. Csak semmi romlandót!
Étel vagy növény ajándékozása talán egyedi és különleges ötletnek tűnhet, de vegyük számításba, hogy a frissen házasodottak valószínűleg épp nászútra készülnek, míg a Floridából hozatott narancs és az olasz füge fonnyadva várja majd őket otthon. Egy sokkal jobb és praktikusabb ötlet az lehet, ha beruházunk egy élelmet és virágot havonta kiszállító cég egy éves tagságára a pár számára.

4. Értékes ajándékok
Gondoljunk át mindent alaposan, mielőtt egy méregdrága és szentimentális ajándékkal készülnénk! Rengeteg vendég és személyzet veszi körbe az ajándékokat a nap során. Előfordul, hogy van biztonsági szolgálat a nagy esemény napján, de az ajándékos asztal egész napon át tartó figyelése valószínűleg nem az elsődleges szempont. Ha nagy értékű ajándékkal készülünk, lehet, hogy érdemes egy más napot választani a pár megajándékozására, egy olyat, amikor minden figyelmüket az ajándékunkra tudják fordítani. Ha gondoljuk, adhatunk egy képet az ajándékról az esküvő napján az átadással kapcsolatos adatokkal összekapcsolva.

5. Okosan a pénzzel!
Készpénzt ajándékozni teljesen elfogadott és jó alternatíva az életüket most kezdő fiatal pár számára, akiknek ezzel megadjuk a lehetőséget, hogy azt kezdjenek az összeggel, amihez csak akarnak. Egy csekk néhány sokatmondó szóval remek ajándékként szolgálhat.

6. Tippek távoli esküvőkre
Ilyen alkalmaknál a pár valószínűleg nem arra vágyik, hogy az ajándékok épségben való haza szállításáról gondoskodjanak. Ha tőlünk távol kerül megrendezésre a nagy nap, az ajándék elvesztésének kockázata jelentősen megnő. Küldjük el ajándékainkat az utazás előtt, vagy adjunk készpénzt, vagy utalványt a pár kedvenc éttermébe.

Esküvői ruhák gyerekeknek
Az esküvő mindenkinek különleges alkalom, a leánybúcsútól kezdve egészen a Nagy Napig. A gyerekek is jól szórakoznak ilyenkor, azonban nem mindegy milyen ruhában!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által