Futóversenyek októberben

Futóversenyek októberben

Aki szeret futni, annak „kötelező” részt venni az őszi futóversenyeken.


Aki pedig nem, annak a kezdő távokat és a családi futásokat ajánljuk.
Ha rendszeresen járunk futni, akkor természetesen a nagyobb versenyekre érdemes nevezni és előre felkészülni. Ha nem, akkor válasszunk rövidebb távokat, és vigyük magunkkal az egész családot egy kis közös sportolásra!

Október 5.: IX. Kanizsai Futófesztivál
A Nagykanizsán megrendezendő őszi futófesztiválon mindenki megtalálja a számára megfelelő távot. Lehet egyéniben indulni 50 km-es távon, és ugyanezen párban, valamint lehet futni 21,1 km-t és 10 km-t. Rendeznek 3x2 km-es váltófutást is négy gyerekkorcsoport részére, és van egy olyan kategória is, amelyben nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is részt vehetnek. A rajt és a cél minden távon Kiskanizsán, a Szent Flórián téren lesz.
Nevezés és információk: Kanizsai Futófesztivál

Október 11.: 29. Spar Budapest Maraton
Ez az ország legnagyobb szabadidősport rendezvénye, amelyre tavaly majdnem 22 ezer futó regisztrált. A fesztiválon nemcsak maratoni távú futás lesz, hiszen megrendezik a 30 km-es távú Coca-Cola Testébresztő futást, a Riska Minimaratont (7 km), a Danone Maratonkát és gyaloglást (2,7 km), valamint a Nestlé 600 m-es családi futást is. Fontos információ, hogy a nagy maratonon csak 18 éven felüliek indulhatnak, a Flora maratonstaféta keretein belül pedig a táv négy fős csapatban is teljesíthető.
Nevezés és fontos információk: Spar Budapest Maraton

Október 12.: Metropol Nemzetközi Reggeli Futás
A reggel 9-kor induló verseny tervezett távja 3,2 km. A rajt a Városligetből, az 56-osok terének homokóra felőli oldaláról indul. A futás az Olof Palme sétánytól a Városligeti körúton, a Paál László úton, majd végül ismét az Olof Palme sétányon és a Benczúr utcán át vezet vissza az 56-osok terére. A versenyen kerekes székkel is lehet indulni!
Nevezés és fontos információk: Metropol Nemzetközi Reggeli Futás

Október 26,: III. Halloween futás
A délután 5-kor induló futóversenyen a mozgás szeretete mellett a Halloween vidámságát és jó hangulatát szeretnék továbbvinni a szervezők.  A 9 km-es táv rajtja és célja a debreceni Egyetem tér. Vihetünk magunkkal saját készítésű töklámpást is, amit a téren kiállítanak. A három legszebb és legkreatívabb töklámpás készítője pedig jutalmat is kap.
Nevezés és fontos információk: Halloween Futás

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által