Grill party ötletek

Grill party ötletek

A tavaszi napsugarak, virágba borult fák mindenkit a szabadba csábítanak!


A közös bográcsozásban, sütögetésben az a jó, hogy barátok kellenek hozzá! Az élmények évekre szóló emlékekkel töltik fel a résztvevőket. Ám ahhoz, hogy zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani a vendégséget, az előkészületeknél és az eltakarításkor is ügyelnünk kell pár dologra.

Középpontban az asztal
Az asztalnál gyűlnek össze a vendégek, beszélgetnek egymással, itt fogyasztják el ételeiket, italaikat. Épp ezért az asztal legyen elég nagy méretű és stabil! A lábak ne fúródjanak a puha földbe, ezért gondoskodjunk az alátámasztásról. Az asztal egyik dísze a terítő, ezért annak ellenére hogy az esemény szabad ég alatt zajlik, tiszteljük meg vendégeinket textilterítővel. A terítővel és szalvétával harmonizáló, apró pohárkákban kitett virágok sem foglalnak sok helyet.

Bogrács, kerti grill, tárcsa
Egy állvány és egy bogrács. A szabad tűzön készült pörköltet nem lehet egy lapon említeni a tűzhelyen készülttel, főleg, ha a házigazda ismeri a szabadban történő főzés aranyszabályait. A faszénen grillezett húsok illata már messziről érezhető, különösen, ha saját recept szerint pácoltuk az alapanyagokat. Tárcsán sütni azért is jó, mert a húsokkal együtt könnyen elkészíthető a köret is. A legtöbb figyelmet a bográcsozás igényli, hiszen ebben készül legtovább az étel. Aki ezt a műfajt választja, készüljön úgy, hogy ideje nagy részét a pörkölt mellett kell töltenie.

Édességek
Nincs parti sütik és pogácsák nélkül. A sütemények tálalásánál ügyeljünk arra, hogy étkezés előtt sós pogácsák kerüljenek ki az asztalra, és méltó befejezésként szervírozzuk csak az édes süteményeket, tortákat, fagyikat. Könnyen romlandó süteményeket ne tartsunk kint sokáig!

Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
(177)

Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére!

Fedezze fel most!

Ami kiszámíthatatlan
Az időjárás bizony megtréfálhat minket. Nem árt, ha előre gondolunk erre és tudjuk, hogy vihar esetén hova, milyen fedett helyre mentjük a menthetőt. Ha pillanatok alatt kell összepakolni, akkor először az ételeket vigyük be, majd a terítéket, ezután a textíliát és a könnyen mozdítható bútorokat.

Rendrakás
A bogrács és a grillsütő rendbe tétele általában férfimunka, de az edények és a pörköltszaftos asztalterítő tisztítása is szakértelmet igényel. Az új, koncentrált Ariel mosószerből a korábbihoz képest kevesebbet kell használnunk ahhoz, hogy még jobb eredményt érjünk el, hiszen a jobb teljesítményű, még hatékonyabban tisztító összetevők tisztítóereje kétszer akkora! Az új, friss illat és a makulátlan tisztaság garantálja a következő kerti parti sikerét is!

Ajánlott bejegyzések:

Ínyenc receptek

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által