Grillezzünk okosan!

Grillezzünk okosan!

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehetünk jó házigazdái egy grillpartinak, ráadásul a meghívottak nagy megelégedésére.


A sercegő grillkolbász a nyári hónapok nagy kedvence, s egyben kiváló alkalom egy éhes csapat megvendégelésére és szórakoztatására. Praktikus ötleteink segítségével mutassa meg milyen nagyszerű háziasszony, és nyerje el a háziasszonyok gyöngye címet!

Válasszunk sémát!
Legyen az általunk szervezett kerti parti felejthetetlen emlék mindenki számára, ezért válasszunk témát, mint pl. a hawaii Luau vagy a vegas-i medencés parti. Az egy téma köré épített grillezés segít meghatározni a fölhasznált színeket és a dekorációt, valamint a jelmezes grillpartik mindig nagyszerűen oldják a hangulatot. Mindössze gondoskodnia kell arról, hogy legyen otthon pár tartalék jelmez vagy álarc azok számára, akik nem készültek.

Tervezzük meg a menüt!
A hús elengedhetetlen alapanyaga a grillezésnek, azonban időbe telik mire megsül. Ahhoz, hogy az éhes vendégeknek is legyen türelme kivárni a fő fogást, készítsünk ki az asztalra csipegetnivalókat, például pogácsát, mini batyukat, vagy chipset. A vegetáriánusokra is gondoljunk – a saláta, vagy grillezett zöldségek így kettős célt szolgálhatnak, hiszen a húsok mellé is fölhasználhatók köretnek.

Élesszük újjá kertibútorainkat!
A textilborítású székek és kinti bútorok kissé dohos szagot áraszthatnak, ezért jobb, ha megszimatoljuk őket a kihelyezésük előtt. Az Ambi Pur textilillatosító tökéletes megoldást kínál: csak permetezzük a szövetekre és máris kiküszöbölhetjük a kellemetlen szagokat. Amennyiben több kerti partit is kilátásba helyezett, célszerű az AmbiPur textilfrissítő használatát a mindennapos takarítás részéve tenni, így bútorai mindig friss és tiszta illatúak maradnak.

Ambi Pur 3Volution Plug
Ambi Pur 3volution
(185)

Megszünteti a szagokat és felfrissíti a levegőt

Fedezze fel most!

Ne hagyjuk a vendégeket a „sötétben tapogatózni!”
A kerti partik nagy többségét délutánra szokták szervezni, amikor kint még süt a nap és világos van, épp ezért könnyen megfeledkezhetünk arról, hogy hamarosan itt a naplemente. A villogó karácsonyi fények adhatnak a kertnek egy kellemes vidámparki hangulatot, azonban fáklyákkal is megvilágíthatjuk a teret. Amennyiben fokozni szeretnénk a meghitt, romantikus hangulatot, helyezzünk el Ambi Pur illatgyertyákat a kertben: nemcsak világítanak a sötétben, de könnyed, friss illattal töltik meg a levegőt!

Bent is ügyeljünk a részletekre!
Noha a grillezés alapvetően egy kültéri program, vendégeink minden bizonnyal belépnek majd a lakásba is és használják a fürdőszobát, vagy behúzódnak a rossz idő elől. Épp ezért gondoskodjunk az előkészületekről: pakoljuk el a lomokat, tegyünk be zenét és ne felejtsük el felfrissíteni a fürdőszobát és a mosdót! Ehhez használjunk Ambi Pur légfrissítőt, vagy elektromos illatpárologtató készüléket, amelyek megszűntetik a kellemetlen szagokat. Az Ambi Pur a grillezés során keletkező füstszaggal is elbánik, miért ne helyezhetnénk egy elektromos illatpárologtatót a nappaliba is? Hosszantartó és kellemes illata a grillezés után még sokáig érezhető.

A fenti tippek betartásával ön is elnyerheti a legjobb háziasszony címet! Lásson neki a szervezésnek, gyújtsa meg a faszenet és legyen részük egy emlékezetes grillpartiban!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által