Gyereknap programok

Gyereknap programok

Idén május utolsó vasárnapja 31-e, akkor lesz a gyereknap, amikor szinte minden városban szerveznek érdekes programokat.


A gyereknapon a lurkók megérdemelnek egy kis extra kényeztetést, amikor tényleg minden csak róluk szól.

Budapesti Városliget
Valószínűleg sokan lesznek, mégis érdemes kilátogatni a budapesti Városligetbe, ugyanis nem csak vasárnap, hanem egész hétvégén lesznek programok. Sztárfellépők (Pál Dénes, Kolompos és Réparetekmogyoró együttes, Katus Attila), különböző nemzetiségek előadásai, lovasterápia bemutató, focibajnokság, biztonságos internet sátor, kutyamajális, sőt fogászati szűrés is vár az odalátogatókra. A programokról részletesen itt olvashatunk.

Playkid a Millenárison
Másodjára lesz a Millenárison Playkid gyereknap, amelyet az idén a Minimax csatornával együtt rendeznek. Az igényes, érdekes és szórakoztató rendezvényen változatos programokon vehetnek részt a gyerekek és a felnőttek egyaránt. Fellép többek között Halász Judit, az Alma zenekar, Gryllus Vilmos és Kovácsovics Fruzsina. A remek és hangulatos koncertek mellett a színpad a Fabula és az Ametist bábszínháznak is otthont ad majd. A rendezvényre csak belépőjeggyel lehet bemenni.

Városi gyermeknap Szombathelyen
A Történelmi Témaparkban (Aréna utca) várják a családokat színpadi előadásokkal, koncertekkel, interaktív játszóprogramokkal és játszóházakkal, valamint kézműves-foglalkozásokkal, civil szervezetek bemutatóival. A programok délután egytől este tízig tartanak. Minden programon ingyenesen vehetünk részt.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Mesesziget Győrben
A Gyermekek Háza Győrben, a Radó-szigeten rendez gyereknapot, ahol Benedek Elek meséit, illetve a magyar népmeséket dolgozzák fel. A gyerekek a színpadi produkciókban és a játszóházakban találkozhatnak a mesékkel és szereplőikkel, játszhatnak velük és kézműves-foglalkozásokon pedig megeleveníthetik őket.

Kaland az időben, Egerben
„Történelmesdit” játszhatunk gyermekünkkel a gyereknapon az Egri Várban. Lesz vitézi próba, Gárdonyi-kuckó és solymászbemutató, emellett érdekes történelmi játszóházak mutatják be, hogyan teltek a gyermekek mindennapjai a középkorban. A Várműhely kézműves-foglalkozásain pedig tárgyiasulhatnak a megszerzett ismeretek és élmények.

És még…
A fenti helyszínek mellett lesznek gyereknapi programok többek között Balatonfüreden, Pécsett, a Hortobágyon és Mezőkövesden. Szinte az összes helyszín programját megtaláljuk ezen a weboldalon.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által