Gyermek játszósátor

Gyermek játszósátor

A gyerekek képzelete nem ismer határokat.


Ők azok, akik a hajkeféből mikrofont, a heverőből trambulint és a kertből szafarit varázsolnak. Ha legközelebb borult, esős időre van kilátás, állítson fel nekik egy sátrat a lakásban - a többit már nyugodtan a fantáziájukra bízhatja!

Amit ne tegyen: Ne ültesse őket a TV elé csak azért, mert kint esik az eső. A rossz idő ne legyen kifogás a rossz szokások kialakítására!

Terv: a mini sátortábor kialakításához a következőkre lesz szükség:

  • kétágú létra (ez adja a sátor keretét)
  • színes anyag
  • mérőszalag
  • rajzszög
  • gombostű
  • kalapács
  • olló (lehetőség szerint szabóolló, mivel azzal a vastagabb anyagokat könnyebb pontosan vágni)

Első lépés: Nyissa szét a létrát és mérje meg a magasságát, szélességét és teljes hosszát! Jegyezze fel a méreteket.

Második lépés: Vegye elő a szükséges anyagokat és eszközöket, majd nézze meg, hogy biztosan elegendő lesz-e az anyag a leendő sátor két oldalához szükséges két téglalaphoz és a hátoldalt képező háromszöghöz.

Harmadik lépés: Fektesse a létrát nyitott állapotban az anyagra és rajzolja meg a körvonalát filctollal vagy kiemelővel, hogy megkapja a sátorhoz szükséges anyag pontos méretét. Nyugodtan hagyjon rá néhány centit, mivel így nem gond, ha nem tudja pontosan kivágni az anyagot, illetve behajthatja a széleket, hogy szép, egyenletes oldalakat kapjon. De ami a legfontosabb: ne szabja kissebre az anyagot, mivel akkor kicsi lesz a sátor elkészítéséhez!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Negyedik lépés: Szúrjon gombostűket a körvonal megerősítéséhez!

Ötödik lépés: A körvonalat követve óvatosan vágja ki az anyagot a sátor három lapjához.

Hatodik lépés: A rajzszögekkel rögzítse az anyagot a létrához – ha szükségesnek látja, kalapáccsal üsse be őket, hogy biztosan ne lazuljanak ki!

A munka végeztével: Így készül el a benti sátortábor. És hogy mihez kezdjenek vele? Gyermekeinek valószínűleg rengeteg ötlete lesz majd.

Ajánlott bejegyzések:

Ajánlott bejegyzések:

Szoknya varrás otthon
3 gyors, egyszerű és kreatív ötlet, amelyet egy hétvége alatt megvalósíthat...


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által