Halloween Dekoráció Házilag

Halloween dekoráció házilag

Hatékony és kreatív ötletek, melyek segítségével Halloween hangulatot teremthetünk otthonunkban!


A gyerekek bevonásával változtassuk a lakást vagy a kertet igazi szellemtanyává!

Tök erős
Semmi sem idézi jobban a Halloween hangulatát, mint egy hatalmas, faragott tök. Közepébe helyezzünk teamécsest, amely tökéletes dísszé változtatja művünket. A kipucolt tök héja, fagylalt vagy leves tálalására is alkalmas.

A tökéletes kellékek
Egy kevés képzelőerővel és annál is kevebb pénz segítségével, remek halloween-i hangulatot teremthetünk. Íme néhány ötlet: seprű (kis méretű), néhány üst (3 lábú fekete tál), műanyag pókok, rovarok, kígyók és pókhálók. Fekete kartonból macskákat és denevéreket is kivághatunk!

Kocsonyás szemgolyó
Válasszunk egy nagyméretű, sima falú befőttesüveget. Az üveget töltsük meg félig színtelen zselatinnal, majd hagyjuk állni. Dobjunk bele egy műanyag szemgolyót (ez bármely játékboltban kapható), majd a végén töltsük tele a maradék zselatinnal az üvehet.

Művér
Egy pohár művér elkészítéséhez szükségünk lesz egy pohár glicerinre, illetve néhány csepp piros ételfestékre. Ezeket egy tálkában keverjük össze. Kevés tej hozzáadásával a vér még sűrűbbé és sötétebbé válik. Használjuk óvatosan!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Had ragyogjon!
Az ebédlőasztaltvilágítsuk meg  sejtelmes fénnyel! Az asztal pereme alá ragasszunk fel műanyag, nem-mérgező, foszforeszkáló rudacskákat (melyek szintén fellelhetőek a játék- vagy dekorboltokban)!

Rémisztő útjelzések
Az útjelzőket helyezzük el a kertben, közéjük pedig tegyünk félelmetes pókháló fonalakat, amelyekbe „véletlenül’’ belesétálhatnak a vendégek. A hangulatot fokozhatjuk félelmetes hangokkal egy olyan CD lemez segítségével, amelyből baglyok huhogása, boszorkányok nevetése és szörnyetegek bömbölésének hangjai szólnak!

Jelmezt fel!
A jelmezbe bújás kulcsfontosságú a Halloween mulatság szempontjából. Íme néhány mókás ötlet:

  • Egy köpenyt könnyű elkészíteni, ráadásul számos karaktert fel lehet vele „ruházni”, többek között drakulát. Szükségünk lesz egy nagyjából 1 méter átmérőjű, négyzet alakú pamutanyagra, amelyet először keresztben, majd hosszában hajtsunk félbe. Ezt követően tűzzük össze a rétegeket. Mérjük ki a nyak méretének helyét, majd vágjunk rajta egy lyukat, amelyen átfér a fejünk.
  • A boszorkány süvegét fekete kartonpapírból is könnyű elkészíteni, de üzletekből is könnyedén beszerezhető.
  • A múmia elkészítése is pofon egyszerű, segítségéhez használjunk wc- vagy krepppapírt!
  • Az ehhez hasonló frizura elkészítése igen egyszerű, hatása pedig garantáltan nem marad el! Először is használjunk rengetek zselét, majd igazítsuk a hajat tüskékbe és hagyjuk azt megszáradni. Fújjuk át hajlakkal, majd ha megszáradt, tűzzünk bele műanyag pókokat és rovarokat.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által