Házhoz jön a Mikulás

Házhoz jön a Mikulás

Ha még sosem hívtuk házhoz a Mikulást, akkor ideje kipróbálnunk, ugyanis életre szóló élményt szerezhetünk gyermekeinknek.


Lepjük meg gyermekünket egy különleges élménnyel: hívjuk házhoz a Mikulást!

Mikuláscentrum

A Mikuláscentrum mikulásai immáron tíz éve járják az országot, és szereznek nagy örömet a kicsiknek és nagyoknak. Amikor ellátogatnak hozzánk, elmondják az intelmeiket, verseket szavalnak, énekelnek a gyerekekkel, meghallgatják a kívánságaikat, illetve igény szerint ajándékot is osztanak. Ha csak a saját gyerekünket szeretnénk meglepni, akkor a Mikulás fél órára 12 100 Ft-ba kerül, ha viszont baráti társaságba (4–10 gyerek) hívjuk, akkor 17 100 Ft. A cég angolul vagy németül beszélő Mikulást is tud küldeni, bár ennek igen borsos a felára (12 100 Ft).

A Mikulás jön

Már most megrendelhetjük a harminc perces műsort: a Télapó érkezéskor énekelteti a gyerekeket, majd rövid ismerkedés után történeteket, meséket mond a hosszú útjáról. Meséiben megtalálható a Bűvös Csizma Titka, a Puttonymanók Történetei, a Bűvös Szakáll Havat Rejt és A Nagy Mikuláskönyv Rejtelmei. Természetesen nem maradhat el az ajándékosztás sem, a fürkész manók segítségével. A Télapó a műsor végén szaloncukrot és havat szór a gyerekek közé, majd énekszóval távozik. Budapesten egy családhoz (4-5 gyerek) 9500 Ft-ért jön el a Mikulás, vidékre pedig plusz benzindíjat kell fizetni.

Mikulásrendelés

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ha nem elég, hogy a Mikulás ellátogat az otthonunkba, válasszuk a  Mikulásrendelés  szolgáltatásait. Náluk a Mikulás magával viszi a segédeit is, és együtt egy kb. 15-20 perces interaktív műsort adnak. Ennek keretében a gyerekek betekintést nyernek a Mikulás  mesés életébe, mindent megtudhatnak a lakhelyéről, a manóiról, a játékgyárról és persze a legfontosabb titokról, hogyan is tudja a Télapó a föld összes gyermekét egyetlen éjszaka alatt meglátogatni. Emellett fotókat is készítenek, amelyeket 5-7 nappal később az e-mail címünkre eljuttatnak.

Mikulás bácsi

 Ha fontos nekünk, hogy profi színészek játsszák el a Mikulást, akkor érdemes mellettük voksolnunk. Kétfajta műsor közül lehet választani: az egyik egy vidám, zenés, interaktív előadás, amelynek a végén a gyerekek énekléssel csalogatják be a Mikulást, a másik pedig egy üldögélős Mikulás, akivel különböző szórakoztató figurák (bohócok, artisták, zsonglőrök stb.) is érkeznek a gyerekekhez. Ennek elég borsos az ára, fejenként 25 000 Ft. A sima előadásé pedig a résztvevők számától és az előadás hosszától függ.  


Ajánlott bejegyzések:

Játékmúzeum
Gondolta volna, hogy Magyarországon is léteznek játékmúzeumok?


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632