Házhoz jön a Mikulás

Házhoz jön a Mikulás

Ha még sosem hívtuk házhoz a Mikulást, akkor ideje kipróbálnunk, ugyanis életre szóló élményt szerezhetünk gyermekeinknek.


Lepjük meg gyermekünket egy különleges élménnyel: hívjuk házhoz a Mikulást!

Mikuláscentrum

A Mikuláscentrum mikulásai immáron tíz éve járják az országot, és szereznek nagy örömet a kicsiknek és nagyoknak. Amikor ellátogatnak hozzánk, elmondják az intelmeiket, verseket szavalnak, énekelnek a gyerekekkel, meghallgatják a kívánságaikat, illetve igény szerint ajándékot is osztanak. Ha csak a saját gyerekünket szeretnénk meglepni, akkor a Mikulás fél órára 12 100 Ft-ba kerül, ha viszont baráti társaságba (4–10 gyerek) hívjuk, akkor 17 100 Ft. A cég angolul vagy németül beszélő Mikulást is tud küldeni, bár ennek igen borsos a felára (12 100 Ft).

A Mikulás jön

Már most megrendelhetjük a harminc perces műsort: a Télapó érkezéskor énekelteti a gyerekeket, majd rövid ismerkedés után történeteket, meséket mond a hosszú útjáról. Meséiben megtalálható a Bűvös Csizma Titka, a Puttonymanók Történetei, a Bűvös Szakáll Havat Rejt és A Nagy Mikuláskönyv Rejtelmei. Természetesen nem maradhat el az ajándékosztás sem, a fürkész manók segítségével. A Télapó a műsor végén szaloncukrot és havat szór a gyerekek közé, majd énekszóval távozik. Budapesten egy családhoz (4-5 gyerek) 9500 Ft-ért jön el a Mikulás, vidékre pedig plusz benzindíjat kell fizetni.

Mikulásrendelés

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ha nem elég, hogy a Mikulás ellátogat az otthonunkba, válasszuk a  Mikulásrendelés  szolgáltatásait. Náluk a Mikulás magával viszi a segédeit is, és együtt egy kb. 15-20 perces interaktív műsort adnak. Ennek keretében a gyerekek betekintést nyernek a Mikulás  mesés életébe, mindent megtudhatnak a lakhelyéről, a manóiról, a játékgyárról és persze a legfontosabb titokról, hogyan is tudja a Télapó a föld összes gyermekét egyetlen éjszaka alatt meglátogatni. Emellett fotókat is készítenek, amelyeket 5-7 nappal később az e-mail címünkre eljuttatnak.

Mikulás bácsi

 Ha fontos nekünk, hogy profi színészek játsszák el a Mikulást, akkor érdemes mellettük voksolnunk. Kétfajta műsor közül lehet választani: az egyik egy vidám, zenés, interaktív előadás, amelynek a végén a gyerekek énekléssel csalogatják be a Mikulást, a másik pedig egy üldögélős Mikulás, akivel különböző szórakoztató figurák (bohócok, artisták, zsonglőrök stb.) is érkeznek a gyerekekhez. Ennek elég borsos az ára, fejenként 25 000 Ft. A sima előadásé pedig a résztvevők számától és az előadás hosszától függ.  


Ajánlott bejegyzések:

Játékmúzeum
Gondolta volna, hogy Magyarországon is léteznek játékmúzeumok?


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81