Hogyan alakítsuk a strandtörölközőt „amőba-táblává”?

Hogyan alakítsuk a strandtörölközőt „amőba-táblává”?

A strand ugyan számos programot kínál, mégis jó, ha van egy mentő ötlet a vészhelyzetekre. Ez a strandtörölközős amőba-tábla tökéletes, hiszen nem teszi tönkre a homok, és rugalmas, mivel könnyedén feltekerhető, így bármelyik strandtáskában elfér.


Hogyan ne csináljuk: A szélmalom jópofa, de sajnos elég rövid ideig számít csak újdonságnak. A gyerekek jobban örülnek majd, ha valami kreatívabb szórakozási lehetőséget kínálunk fel nekik.

A terv: A strandtörölközős társasjáték elkészítéséhez a következőkre lesz szükség:

  • egy régi törölköző
  • mérőszalag
  • olló
  • tű és cérna
  • néhány gombostű
  • szalag
  • kagylók (kör és x alakúak)
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Első lépés: A gombostű segítségével erősítsen két-két szalagot a törölközőre. Kettőt vízszintesen, kettőt rá merőlegesen, majd varrja őket oda. Ez fogja az amőba tábla alapját képezni.

Ezután: Már csak néhány kagylóra lesz szüksége, és indulhat is a játék. Csak, hogy újra összefoglaljuk a szabályokat, az egyik játékos az x-szel van, a másik a körrel. A játékosok minden körben letesznek egyet a saját jelükből. Az nyer, akinek először lesz egy sorban, oszlopban, vagy átlósan 3 jele.

Hogyan készítsünk befőttesüvegből vázát?
Legkönnyebben a virágok segítségével varázsolhatunk tavaszi hangulatot otthonunkba.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által