Hogyan legyünk türelmesebbek a gyerekkel

Hogyan legyünk türelmesebbek a gyerekkel

Ha nem is emlékszünk pontosan, hogy milyen volt gyereknek lenni, egy kis intuícióval sokkal konfliktus mentesebb lehet a kapcsolatunk a gyerekeinkkel. Mit tegyünk, hogy megszűnjenek a harcok?


Ne akarjunk mindig nyerni! Nem az a legfőbb cél, hogy mindig igazunk legyen, a lényeg, hogy a fontos dolgokban sikeresen át tudjuk adni a gyerekeknek az értékeket. A fölösleges csaták csak újabb konfliktusokat eredményeznek.

Törekedjünk a saját belső egyensúlyunkra! Ha magunkkal ki vagyunk békülve, a gyerekek felé is nagyobb türelemmel tudunk fordulni. Ne taktikázzunk, keressük inkább mindig az EMBERT a kicsiben, sokkal könnyebben túltesszük magunkat a napi értelmetlennek tűnő vitákon, ha tudjuk, hogy mi zajlik le a piciben!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Legyünk következetesek! Ha egyes dolgokra mindig ugyan az a reakciónk, a gyerekek megtanulják, hogy van, amin érdemes hisztizni és van, amin nem. Sokkal könnyebbek lesznek a hétköznapok, ha tisztában vannak a gyerekek a szabályokkal és a határokkal.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által