4 módszer arra, hogyan mutassuk ki a szeretetünket a mindennapokban

4 módszer arra, hogyan mutassuk ki a szeretetünket a mindennapokban

Az alábbi 4 kedves ötlet segítségével mutassa meg párjának és gyermekeinek törődését!


Könnyű romantikusnak és gondoskodónak lenni Valentin napon, azonban mindannyian tudjuk, hogy a szeretet szellemét egész évben fontos megőrizni. Mókás és kreatív ötletek segítségével kifejezhetjük gondoskodásunkat; s noha igényel némi tervezést, azonban a családi kapcsolatokra nézve hosszantartó és fontos hatással lehetnek.

1. Közös étkezések

Az egyik legfontosabb dolog, amit együtt tehetünk, az egy közös családi étkezés. Talán nem mindig egyszerű mindenkit egy időben az asztalhoz ültetni, mégis fontos, hogy átbeszéljük a nap történéseit és megosszuk egymással a gondolatainkat!

2. Naponta elhangzó szavak és gesztusok

Szeretteink társaságát sokszor „készpénznek” vesszük. Épp ezért fontos, hogy rendszeresen tudassuk partnerünkkel és gyermekeinkkel, mennyire fontosak is a számunkra. Egy lefekvés előtti puszi, egy munkába indulás előtti ölelés, vagy egy kéz a kézben séta az utcán megerősíti az irántuk érzett szeretetünket.

3. Apró tettek

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Soha ne becsüljük alá egy csomagolt tízórai romantikus erejét! Csempésszünk egy kedves üzenetet az uzsonnás dobozba, gyermekeinknek pedig rajzoljunk egy mesefigurát a szalvétájukra. Egyetlen rajz szöveg nélkül is szeretetteljes üzeneteket hordoz.

4. Egy apró, a gondoskodásunkat igazoló ajándék

Néhanapján tudathatjuk szeretteinkkel, hogy igenis odafigyelünk azokra a dolgokra, amelyek számukra fontosak. Gondoljon gyermeke kedvenc zenekarára, és lepje meg egy feliratos pólóval vagy egy koncertjeggyel! Hazafelé beugorhat párja kedvenc cukrászdájába és meglepheti őt egy finom süteménnyel.

Ezekkel a mindennapos gesztusokkal, egyszerű ajándékokkal és szavakkal tudathatjuk a körülöttünk élőkkel, hogy szeretjük őket és törődünk velük.

Önnek is van ötlete arra, hogyan fejezheti ki családja iránti szeretetét nap mint nap? Ossza meg velünk!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által