Hogyan oldjuk meg magunknak?

Hogyan oldjuk meg magunknak?

Tanulja meg a frufruvágás rejtelmeit, kiválasztani a tetoválást, kereket cserélni, hatékonyan reklamálni vagy kiválasztani a tökéletes farmert!


Hogyan

... vágja le saját frufruját?

Először is ne feledkezzen meg az aranyszabályról: ha levágta, már nem lehet visszaragasztani! Épp ezért először nyírjon le belőle fél centit, és csak ezután döntse el, hogy van-e szükség további rövidítésre.

 1. Mossa és szárítsa meg a haját, hátul fogja össze, majd egyenesítse ki a frufruját – kellemetlen lehet a végeredmény ugyanis, ha a vizes hajat kezdi el rögtön vágni.
 2. Nem bonyolult a megoldás akkor sem, ha oldalt valamivel hosszabb frufrut szeretne hagyni, mint elől: fogja össze frufruját a szemei előtt, csavarjon rajta kettőt, majd egy éles hajvágó olló segítségével nyisszantsa le a végeket. És ‘voila’ – az oldalt elhelyezkedő tincsek tökéletesen egyforma hosszúságúak lesznek!
 3. Amennyiben jobb szereti a mindenhol egyforma hosszúságú frufrut, ossza fel két részre az elülső tincseket (jobb és bal). Vegye kézbe az első tincset és egy sűrű fogazatú fésű segítségével simítsa ki azt, majd az orr felőli oldaltól kiindulva kezdje el a vágást a fülek irányába úgy, hogy mindeközben az ollót 45 fokos szögben tartja. A szemöldök külső sarkánál hagyja abba a nyírást.
 4. Ismételje meg a műveletet az ellentétes oldalon. Amikor elkészült, fésülje át a frufrut és igazítsa ki az egyenetlenséget, illetve vágja le a kilógó szálakat.

... válasszon olyan tetoválást, amelyet később sem bánhat meg

Íme néhány javaslat ahhoz, hogy olyan tetoválást készítessen magának, ami később is egyaránt tetszeni fog.

 1. Ne az utolsó divat szerint válassza meg a mintát – ugyanez vonatkozik a tetoválás helyéül megjelölt testrészre.
 2. Azt a dizájnt jelölje ki, amely egész életszemléletét leginkább tükrözi, nem csak a jelenlegi érzéseit.
 3. Soha ne mások kedvéért, vagy mások irritálása céljából készíttessen tetoválást.
 4. Ügyeljen arra, hogy a tetoválás ne emlékeztesse semmilyen negatív élményre, akárhányszor csak ránéz. Sok nő ugyanis a “nagy váltások” idején veszi rá magát a tetoválásra.
 5. Soha ne válasszon mintát, vagy tetováló művészt az árak alapján. Inkább várja meg, amíg összegyűlik a pénz arra, amelyet igazán szeretne.


... reklamáljon hatékonyan?

Minden dolgozó követhet el hibákat. Abban, hogy a tévedéseket tisztázzuk, kulcsfontosságú, hogy:

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
 1. Ne kifogásoljon olyan dolgot, amihez ingyen jutott hozzá. Ilyen esetekben konstruktív kritikával élhet annak érdekében, hogy a jövőben hasonló ne fordulhasson elő.
 2. Ne vigye túlzásba a reklamációt! Kevésbé veszik komolyan, ha jéghidegnek titulálja a kávét, ami épp hogy nem forró.
 3. Reklamcióját semmi esetre sem fejhangon közvetítse. Ne feledjen el tiszteletet tanúsítani az iránt a személy iránt, akihez kifogását intézi, még akkor is, ha épp sérelmeit ismerteti.
 4. Lehetőleg vezető beosztású munkatársat keressen, aki kompetens a probléma megoldásában.
 5. Ne pósztolja reklamációját közösségi oldalakon és a Facebook-on, mielőtt tisztázná a kérdést a felelős menedzserrel.


... cseréljen kereket?

Valószínű, hogy még sohasem kellett autókereket cserélnie. Azonban ha mégis valaha szükség lesz rá, mi megmutatjuk Önnek, hogyan:

 1. Tartson az autójában emelőt, egy felfújt pótkereket, valamint kerékkulcsot.
 2. Egy egyenletes útfelületen parkoljon le gépjárművével, hogy az ne tudjon előre- vagy hátragurulni. Amennyiben erre nem adott a lehetőség, fordítsa úgy az autót, hogy a kerekeket a járdaszegély feltartózhassa. Ha az első kerék kapott defektet, húzza be a kéziféket, ha a hátsó, engedje ki azt.
 3. Amikor az autót biztonságosan leparkolta, lazítsa meg a csavarokat és az anyát (azonban ne távolítsa el őket teljesen). A csavarok meglazítását az óramutató irányával ellentétes tekerő mozdulattal végezze.
 4. Emelje meg az autót, távolítsa el a kerékcsavarokat és a kereket, ügyelve arra, hogy azok ne guruljanak szét.
 5. Helyezze fel és lazán csavarozza vissza a pótkereket. Engedje le a gépjárművet a talajra, szorítsa rá a csavarokat, majd pattintsa fel a dísztárcsát.


... találja meg az Ön számára tökéletes farmernadrágot?

Noha első hangzásra nem hangzik túl egyszerűnek, azért nem lehetetlen ez a küldetés sem.

 1. Legyen magához őszinte és reálisan vegye szemügyre az alakját: döntse el mi az, amit szeretne eltakarni illetve kihangsúlyozni.
 2. Válasszon árnyalatot: a sötét farmerek elegánsabbak, míg az eredeti farmer szín bármihez viselhető.
 3. Válassza ki a szabást: a körte formájú hölgyeknek célszerű az egyenes és a bővebb szárú nadrágot választaniuk. Ha Ön vékony testalkatú, maradjon a “slim” fazonnál, mivel a bő nadrágok előnytelenül tüntethetik föl az arányokat. A telt alkatúak számára a szélesebb szárú fazon a nyerő. A homokóra alakú nők a legszerencsésebbek e tekintetben, mivel nekik majdnem az összes fazon jól áll, s ha még “stretch” anyagból is készült a nadrág, akkor elérhetik, hogy az tökéletesen álljon rajtuk.
 4. Üsse meg a farmer-főnyereményt: a tökéletes választás akkor üt be, ha a farmernadrág kifogástalanul “felül” a derekára, fenekére és csípőjére, lapos és magas sarkú cipővel is jól áll Önnek (pipiskedni nem ér!), ami optikailag nyújtja a lábakat és amelynek viselete makulátlanul kényelmes.

© Gallo Images

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által