Hogyan teheti könnyebbé lánya első nőgyógyászati vizsgálatát?

Hogyan teheti könnyebbé lánya első nőgyógyászati vizsgálatát?

Az első lépések, első nap az iskolában, az első bicikli… Mi lehet felemelőbb egy anya számára, mint jelen lenni gyermeke fejlődésének legkiemelkedőbb pillanataiban? A kis angyal mára felnőtt és hamarosan megtapasztalja a fiatal nők életének egyik fontos eseményét: az első nőgyógyászati vizsgálatot.


Három kamasz lány édesanyja beszél erről a megható élményről!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Klaudia , a 15 éves Petra édesanyja

„Mindhárom lányommal nagyon szoros a kapcsolatom, igazi kötelék van közöttünk. Meghallgatom a problémáikat és megpróbálom a lehető legjobb tanácsot adni nekik. Amikor Petra megkért, hogy kísérjem el a nőgyógyászhoz, komolyan vettem az anya és bizalmas szerepét. Ugyanezt végig éltem a két nővérével is, de mivel a legkisebb lányomról volt szó, az egész még szimbolikusabb jelentést nyert számomra: a kicsikém nővé érett! Fantasztikus élmény, hogy láthatjuk gyermekünket felnőni.”


Andrea, a 16 éves Sára édesanyja

„Sára 16 évesen már nem kislány, de még nem is felnőtt. Fejlődésben van, és próbál megbirkózni a testében végbemenő változásokkal. Ezért rengeteg kérdést tesz fel a szexszel kapcsolatban. Egyik nap időpontot egyeztettem egy nőgyógyásszal, hogy Sára őszintén beszélhessen vele minderről. Nem a saját nőgyógyászomat, hanem egy barátom által javasolt orvost választottam, hogy lányom a lehető legkevésbé kényelmetlenül érezze magát. Így van egy szakember, akihez bizalommal fordulhat, és közben tudja, hogy rám is mindenben számíthat.”


Szilvia, a 17 éves Laura édesanyja

„Az utóbbi időben Laura kicsit zárkózott lett és rendszeresen eltűnt, amikor beszélgetni akartam vele. Nem erőltettem a dolgot. Éreztem, hogy zavarban van. Végül időpontot egyeztettem egy nőgyógyásszal, mivel azt gondoltam segítséget jelent Laura számára, ha egy idegennek beszélhet a problémáiról. Komolyan vettem anyai szerepemet: saját felelősségemnek éreztem, hogy a felnőtté válás élményét megkönnyítsem számára. Egy édesanyának tudnia kell a háttérben maradni, ha azt érzi, hogy ez a legjobb a gyermekének!”

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által