Hogyan védhetjük meg a betegségektől az ovisokat?

Hogyan védhetjük meg a betegségektől az ovisokat?

Szeretné, ha a gyermeke nem hozna haza mindenféle betegséget az óvodából? Van néhány tanácsunk azzal kapcsolatban, hogyan csökkenthetjük a fertőzéseket.


Az óvodások nem csak télen kapják el egymástól a betegségeket, amelyek aztán az egész család életét megnehezítik. Van azonban néhány tippünk, hogyan kerülhetjük el őket.

A gyerekek azért fertőzik meg egymást olyan gyakran, mert az ő immunrendszerük még nem olyan edzett, mint a miénk, ezért nem tud hatásosan harcolni a kórokozók ellen. A gyerekes szülők pedig azért szokták elkapni a betegségeket, mert az ő immunrendszerük is legyengül a kialvatlanság és a stressz miatt.

Hogyan kerülhetjük el a kórokozókat?
A náthát általában cseppfertőzés útján kapjuk el, de néha elég pusztán egy érintkezés. A kórokozók mindenhol jelen vannak, ahol az emberek érintkeznek egymással: ajtókilincseken, közlekedési eszközök fogantyúin, de még a gyerekek játékain is. Gondolta volna, hogy a szem nyálkahártyája is baktérium- és vírushordozó? Ha tehát a gyermekünk megfertőződött és megdörzsöli a szemét, majd hozzáér valakihez, annak is átadhatja a betegséget. A legjobb és leghatékonyabb módszer arra, hogy elkerüljük a megbetegedést, a gyakori kézmosás és a gyerekek által közösen használt tárgyak, játékok rendszeres tisztítása!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A szervezet megerősítése
A fertőzéses megbetegedések elkerülésének legideálisabb módja az, ha szervezetünket ellenállóbbá varázsoljuk. Ennek az egyik hatásos és egyszerű módja, ha sokat vagyunk a friss levegőn. Már a kinti és benti hőmérsékletváltozás is javítja a vérkeringést, emellett az orr, valamint a garat nyálkahártyájának is jobb lesz a vérellátása. Az immunrendszerünket pedig C- és D-vitaminnal, fokhagymával, antioxidánsokkal, erjesztett élelmiszerekkel, valamint zöld tea fogyasztásával erősíthetjük.

A mozgás fontossága
Főleg az állóképességet edző mozgásformák (futás, úszás, biciklizés, focizás) képesek az immunrendszer teljesítményén hatásosan javítani. Ehhez nem kell minden nap edzeni, elég, ha hetente néhány órát mozgással töltünk, hogy a keringésünket felpörgessük. Ezáltal növekszik az antitestek száma, és erősödik a szervezet ellenálló képessége.

A csodálatos szauna
A hideg-meleg nagymértékű ingadozása miatt a szaunázás tökéletes immunerősítő módszer. Emiatt ideális lenne, ha rendszeresen mennénk a gyerekkel szaunázni. Tévhit, hogy őket nem lehet bevinni, hároméves kortól ugyanis nyugodtan mehetnek, azonban figyeljünk arra, hogy csak addig maradjanak, amíg kedvük van. A bioszauna még jobb, mert ott nincs annyira meleg. Egy dolgot azonban ne feledjünk: lázasan tilos szaunázni!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által