Hol síelhetünk itthon az ünnepek alatt

Hol síelhetünk itthon az ünnepek alatt?

Tudta, hogy nem kell már órákig az autóban ülnie, ha síelni szeretne?


Itthon is találhatunk ugyanis kitűnő sípályákat, ahová érdemes ellátogatni, ha a nagy családi evések között szeretnénk egy kicsit megmozdulni.

Nem kell lemondanunk a síelés élményéről, ha nem akarunk hosszú órákig utazni egy külföldi sípályához, hiszen Magyarországon is vannak már kitűnő sípályák.

Eplényi Nordica síaréna

Budapesttől 116 km-re található Magyarország leghosszabb, megállás nélkül lesíelhető útszakasza: összesen 1927 méter hosszú és teljesen kezdőbarát kék jelzésű szakaszokból áll. Összesen 16 különböző útvonalon síelhetünk: a kék pálya 4,9, a piros 1, a fekete pedig 1,3 km hosszú. A megfelelő hóról pedig 44 hóágyú és három modern ratrak (olyan gép, amely visszahordja a pálya aljáról a havat a hegy tetejére) gondoskodik. A sebesség megszállottjainak létrehoztak egy olyan szakaszt is, ahol megmérhetik, milyen gyorsan száguldanak le a pályán. A freestyle stílust kedvelők részére pedig megépítették Magyarország legnagyobb Freeski és Funparkját, ahol a több földből készült ugrató között helyet kapott egy „BigAir” is.

Bánkúti Sícentrum

Bánkút a Bükkben, Miskolctól 25 kilométerre található. Nyolc pályája van, ebből négy kék, kettő piros, kettő pedig fekete. A pályák gyors elérését négy tányéros, három tolókaros és egy szánkófelvonó biztosítja. A gyerekek számára pedig van egy bébilift is. Aki nem szeret síelni, vagy a gyerekével együtt akar a téli sportoknak hódolni, annak elkülönített szánkópálya áll rendelkezésére.

Dobogókői Sícentrum

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Budapesthez legközelebb Dobogókőn lehet felvonóval ellátott, kezelt sípályákon síelni. Igaz, csak két pályájuk van: az egyik 860 méter hosszú, és a felső része annyira meredek, hogy csak gyakorlott sízőknek ajánlják, viszont az alsó kezdőknek is kiváló. A másik 1260 m hosszú: ennek a felső része egy szerpentinút az erdőben, amelynek fordulói kezdőknek nehézséget okozhatnak, az alsó fele azonban lankás. Egy tányéros sífelvonóval lehet feljutni, és onnan indulhatunk el lefelé a két különböző pályán.

Kékestetői Sícentrum

Magyarország legmagasabb síparadicsoma Budapesttől 97 km-re található. A Kékestetőről indulva a déli oldalon öt kék (2 km hosszú), az északi oldalon pedig kettő piros (400 m hosszú) és kettő fekete (600 m hosszú) pálya található. A déli oldalon, vagyis a kék pályákon éjszakai síelésre is van lehetőség. A leghosszabb, déli kék pályánál síbusz, a többinél csákányos, tányéros és húzóliftek üzemelnek.

Nagy-Hideg-hegyi Síközpont

A Börzsöny tetején összesen 4,2 km hosszú sípálya várja a síelés szerelmeseit.  Itt található hazánk legnagyobb szintkülönbségű (220 m) sífelvonója, amely mellett további öt sífelvonóval juthatunk fel a hegyre. A kék pálya hossza 1,3 km, a pirosé 1,6 km, a feketéé pedig 1,6 km. A menedékház előtti napos, déli oldalon enyhébb lejtők és egy freestyle-park fogadja a mozgás szerelmeseit.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81