Hosszú hétvégék Magyarországon

Hosszú hétvégék Magyarországon

Az első hosszú hétvégére idén egészen április végéig kell várnunk.


Ezt a néhány napot a gazdag hazai programkínálatnak köszönhetően azonban tartalmasan is eltölthetjük – a párunkkal kettesben, a barátainkkal, vagy akár az egész családdal együtt.

Kettesben: Pálinka és Mangalica Majális (április 30-május 4.)
Zalaegerszegen, a nyugat-dunántúli régió egyik legnagyobb és leglátogatottabb gasztronómiai fesztiválján lesz malacsütés, főzőverseny, házipálinka- valamint kolbászverseny is. A programok nagyon sokszínűek, a zenei fellépők megtekintése mellett egyéb sport- és kulturális programokon is részt vehetünk (Erős Emberek Országos Versenye, kutyakiállítás, veterán- és amerikai autó kiállítás, divatbemutató,íÍjász bemutató, Big Foot Show, hőlégballon-utazás, jorkyball focitorna, extrém sportnap, quad pálya, vízi foci, látványkovácsolás, "Pálinka Dal" énekverseny).
További információ: Pálinka és mangalica Majális 

Barátokkal: Mediawave, Nemzetközi Film és Zenei Együttlét (április 29-május 3.)
Ha kultúrára és szórakozásra is vágyunk, feltétlenül látogassunk el a komáromi Monostori Erődben megrendezendő 24. Mediawave fesztiválra, amelynek kiemelt témája idén az „Úton” lett. A meglehetősen egyedi rendezvény a film, a zene és a környezetvédelem összefonódásának ritka példája kitűnő zenékkel (blues, jazz, improvizatív zene), filmekkel (nemzetközi filmverseny, kisjátékfilmek), programokkal, bohém művészekkel.
További információ: Mediawave, Nemzetközi Film és Zenei Együttlét

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Családdal: Legendás Vidékjáró Napok (április 30-május 4.)
Az Alföldi Legendárium Klaszter szervezésében megrendezendő esemény célja, hogy legendák és mondák révén mutasson be érdekes történelmi és misztikus helyszíneket (várak, kastélyok, templomok). A tematikus napok során egyfajta időutazás részesei lehetünk. Átélhetjük a múlt történéseit, és megkóstolhatjuk az egyes térségek tájjellegű ételeit is. Mindezek mellett megtekinthetjük a különböző kézműves mesterségek fortélyait, és érdekes gyermekprogramokon is részt vehetünk. A programok látogatásához előzetes regisztráció szükséges.
További információ: Legendás Vidékjáró Napok

Ajánlott bejegyzések:

Grill party ötletek
A tavaszi napsugarak, virágba borult fák mindenkit a szabadba csábítanak!Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által