Hova menjek kirándulni

Hova menjünk kirándulni?

Hova menjünk a hétvégén?


Ön is gyakran teszi fel ezt a kérdést párjának és többnyire nem kap rá választ? Használják ki az első tavaszi napsütést, és kiránduljanak egy nagyot az egész családdal!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Az ország minden táján találhatók olyan látnivalók, ahova érdemes ellátogatnunk – mindegy, hogy pici babával, kisgyerekkel vagy a párunkkal kettesben indulunk útnak.

Kékestető
Magyarország legmagasabb hegycsúcsa számos hegyi túraútvonallal rendelkezik. A tetején található, már messziről észrevehető tv-torony alsóbb szintjén egy fedett és egy nyitott kilátóterasz található, ahonnan csodálatos körpanorámában gyönyörködhetünk. A fedett részen körpresszó, valamint egy 8000 darabos minipalack-gyűjtemény is látható.

Brunszvik kastélypark
Ha nem autóval megyünk, a martonvásári vasútállomástól is csak pár száz métert kell gyalogolnunk. Miután körbesétáltuk a meseszerű tavat, feltétlenül nézzük meg a kastélyban kialakított Beethoven emlékmúzeumot is. A táv babakocsival és kisgyerekkel is könnyen bejárható.

Írottkő
A Kőszegi-hegység legmagasabb pontja, 883 méter magas. A csúcs megmászása fárasztó lehet, azonban a látvány kárpótol minket az összes fáradtságunkért. Ne felejtsük el megnézni a Hősök kapuját, Jurisics várát, a Hét Vezér forrását és az Ördögtányér sziklaalakzatot sem.

Tengerszem
A Tengerszem egy tó, amely a Sárospatak fölött elhelyezkedő, 324 méter magas Megyer-hegy területén található. Ez a hazánkban szinte egyedülálló természeti csoda feledhetetlen látványt ígér. Gyalogos turistaösvényeken Károlyfalváról és Sárospatakról is megközelíthető.

Alcsúti arborétum
A Vértes hegység lábánál elterülő természetvédelmi területen van tó is, sziget is, kastélyból viszont csak romot találunk, így a hangulat igazán vadregényes. Rövidebb és hosszabb sétára egyaránt alkalmas, babakocsival is tökéletesen bejárható ösvényekkel.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által