Húsvéti tojás ötletek

Húsvéti tojás ötletek

A húsvéti tojás sajátkezű készítésének számtalan módja létezik.


Festhetjük, pingálhatjuk, csillogó díszekkel dekorálhatjuk és akár mintázhatjuk stencilsablonokkal is. Ön gondolt már arra, hogy családtagjairól készült fotók segítségével a húsvéti tojásokat személyessé is teheti?Amit nem ajánlunk: A húsvéti tojást semmiképp ne hagyja díszítetlenül, hiszen akkor nem több egy átlagos főtt tojásnál.

Amire szüksége lesz:

  • Néhány főtt tojásra (hagyja kihűlni, nehogy megégesse a kezeit)
  • Néhány papírra nyomtatott családi fotóra
  • Decoupage ragasztóra/lakkra
  • Egy ollóra és egy kis ecsetre
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

1. lépés: Ollóval vágja ki a húsvéti tojás díszítésére kiválasztott, családtagokról készült portréfotókat. Egy kép akkora legyen, hogy ráférjen egy tojásra.2. lépés: A tojás felületére kis ecsettel vigyen fel decoupage ragasztót.3. lépés: A képet óvatosan simítsa a ragasztóval bekent felületre. A képet szükség esetén ollóval igazítsa a tojás alakjához.

4. lépés: Miután a ragasztó megszáradt, az ecset segítségével kenje be a tojás egész felületét decoupage lakkal. Ennek köszönhetően a képek biztosan nem mozdulnak el a helyükről és a tojás is szép, fényes felületet kap. Várja meg amíg megszárad, majd vigyen fel egy újabb réteg lakkot és hagyja teljesen megszáradni.Miután elkészült: Kézi készítésű húsvéti tojásait helyezze tojástartókba és ajándékozza meg családját ezzel az egyszerű, de kedves húsvéti meglepetéssel!
Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által