Idén töltsön több időt a családjával!

Idén töltsön több időt a családjával!

Lefogadjuk, hogy a „mostantól komolyabban veszem a mosást”, vagy az „mostantól több időt fordítok a házimunkára” mondatok nem szerepeltek az újévi fogadalmai között.


Valószínűleg sokkal inkább ilyesmire tett ígéretet: „Több időt fogok a családommal és a barátaimmal tölteni.” vagy „Több időt fogok olyan dolgokra fordítani, amit igazán szeretek csinálni, és fontos nekem.” Néhány hasznos tanáccsal most segítünk ezek megvalósításában.

Nekünk, nőknek anyaként, feleségként és barátként is helyt kell állnunk, így minden évben rengeteg feladatunk van. Belegondolt már valaha abba, hogy mennyi időt tölt naponta házimunkával/munkával/gyerekneveléssel/tanulással/saját magával/a gyerekekkel? Mit gondol? Elég időt szán arra, amit igazán szeret? Kezdjük az évet a dolgok leegyszerűsítésével, először is szakítsunk időt a fontos teendőkre.

Mindig a végeredményt tartsuk szem előtt: az életünket egyszerűbbé kell tenni, hogy élvezhessük a boldog és kényelmes családi életünket. A kényelem legyen az elsődleges szempont. Vegyünk egy jegyzetfüzetet, vagy házimunka naplót, amelyben számon tartjuk a napi, vagy a heti beosztást, a napi rutin ellenőrzőlistáját, családi naptárat, és az elvégezendő feladatokat. Érdemes ezt a könyvecskét a lakás központi részén tartani, hogy a család minden tagja számára elérhető legyen, és mindenki írhasson bele, illetve módosíthassa a dátumokat.

Minden héten tartsunk egy összejövetelt, ahol az összes családtag jelen van, és megvitatjuk a kötelességeket valamint a fontos dátumokat. Így semmi sem okozhat kellemetlen meglepetést a hét folyamán, és könnyebben tudunk a továbbiakban előre tervezni.

Tide Absolute Alpine Fresh
100%-os Tide fehérség még a zoknikon is
(160)

Tide Absolute Alpine Fresh mosópor

Fedezze fel most!

Nem muszáj egyedül csinálnunk-, ha a családunk szeretne és tud is segíteni, vonjuk be őket bátran!

Egyszerűsítsük le a mosást, hogy ezzel is csökkentsük a házimunka idejét. A Tide már egyetlen mosás után is ragyogó tisztaságot kölcsönöz a ruháknak. Hiszen amire szükségünk van az egy halom tiszta póló, ami még néhány órája koszos volt.

Bízunk benne, hogy segítettünk abban, hogyan tudjon időt szakítani… mire is? Mi az, amit leginkább szeretne kezdeni a szabad idejével?

Otthoni elfoglaltság gyerekekkel

Legyen még jobb a sütés!

Az évszakhoz igazított ruhatár

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632