Ifjúsági könyvek

Ifjúsági könyvek

El sem tudom képzelni mennyi időt tölthettem könyvek olvasásával kislánykorom óta.


Volt televíziónk is, azonban én mindig inkább az olvasást választottam. No de mi a helyzet az én gyermekeimmel?

A drágáim a kanapén elterülve játszanak a családi táblagépen. Játékokat játszanak egymással, közben gyakorolják az angolt (ami kétségkívül nagyon hasznos), illetve szörföznek a neten, természetesen felügyeletem mellett. Azonban sosem éreznek rá késztetést, hogy elolvassanak egy jó könyvet.. Ma este azonban ez megváltozni készül, ugyanis minden ketyerét el fogok rejteni, beleértve még a televíziós kábeleket is. Ez a lépés amilyen extrém, olyannyira szükséges. Ezek után leveszek egy jó könyvet a polcról, azt a könyvet, amely engem a leginkább inspirált gyermekkoromban. Egy olyan könyvet ajánlok fel, amit a fiamnak lehetetlen lesz visszautasítania: A Kis Herceget.

Már most tudom, hogy nem fogja húzni a száját amikor pilótákról, aszteroidákról és távoli bolygókról olvasok majd neki.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A lányom pedig már a Büszkeség és Balítélet című könyv olvasására évek óta megérett. Vajon melyik Bennet nővért fogja kedvelni a legjobban? Biztosan Elizabeth lesz a a kedvence, hiszen szemtelenségben igen hasonlítanak egymásra. Na és ki tudja, talán hozzám hasonlóan még Darcy-ba is beleszeret! Régóta várok egy Darcy-ra, helyette megismerkedtem a férjemmel. Hát igen, Mr. Darcy-ból csak egy van! Biztos vagyok benne, hogy régi könyveim lekötik majd a gyerekek figyelmét és megfeledkeznek kissé a számítógépről, hogy végre én is használhassam egy kicsit… Csak egy kis jól megérdemelt lazításra van szükség.. Ha pedig tényleg nem képesek elmélyülni az igazi könyvek világában, akkor legalább letölthetek mindannyiunknak egy e-könyvet.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Kompy82

Kompy82

Jelentett

Édesapám a könyvekkel kapcsolatban mindig azt mondta Nekem, hogy annyi életet élsz, ahány könyvet elolvastál. Tényleg így van, mert amellett, hogy a kreativitást is fejleszti egy-egy könyv elolvasása, hisz azt el kell képzelni amit olvasol nem kapod készen, mint a tv-ben, még a szókincsedet is fejleszti, ami szerintem alapvető a mai társadalomban.

  • Jelentem
veran

veran

Jelentett

Igen, valóban, kamaszkoromban én is rengeteget olvastam, főleg a nyári szünetekben. De valljuk be, az egy teljesen más korszak volt, pedig nem is volt olyan régen! Azóta óriásit változott a világ és a rohamos gyorsulás következtében minden nagyon hamar idejét múlttá válik. Szép dolog, hogy a szerző a klasszikusokkal akarja megismertetni az olvasás szépségét a gyerekeivel, de az említett művek nyelvezete valószínűleg nem fogja elnyerni a mai fiatalok tetszését. Próbálkozni azért érdemes.....

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által