Járt már a világ 10 legszebb városában?

Járt már a világ 10 legszebb városában?

Számos város híres arról, hogy megőrizte az eredetiségét, a különbözőségét és a stílusát. Egy életöltőre lenne szükség azonban ahhoz, hogy az ember az összeset bejárhassa. Mindazonáltal összeállítottunk egy listát olyan városokkal, amelyek túlságosan különlegesek, ahhoz, hogy csak fotón lássa őket; hangulatukat ugyanis személyesen is át kell élni!


Velence

Barátságos teraszok, gondolák, álarcok és gyönyör. A kanálisok romantikus városa csodálatos hely egy nyári sétához, egy jeges-citromos, vagy mentolos frappé elfogyasztása közben. Az egyetlen módja a város felfedezésének, ha elengedjük magunkat. Nem kell pontos cél, csak bolyongjunk egyet, vesszünk el bátran a kanálisok és hidak rengetegében!

Velence

Santorini

„A legszebb kék-fehér város”. Azt mondják erről a görög vulkanikus szigetvilágról, hogy az Atlantisz elveszett városa. Egy biztos: földrajzi elhelyezkedésnek és a nagyszerű építkezésnek köszönhetően a naplemente felejthetetlen látványt nyújt. Érdemes motorral bejárni a várost; különleges élmény!

Santorini

Róma

Sokan az „örök városként” ismerik, ugyanakkor elég szeszélyesnek is számít. Minden lépéssel még több régi épület maradvány tárul a látogató elé, a klasszikus egymást érő épületek pedig keverednek a modern építészéttel, ezzel izgalmassá téve a városnéző sétát. Érdemes mindig résen lenni, és kifigyelni a legjobb pizzériákat!

Róma

London

A varázslat szinte a levegőben van: a tökéletesen burkolt brit precizitás uralkodik az egész városon, keveredve a látványos, szabadszellemű helyekkel, mint Camden Town, illetve a fantasztikus Covent Garden. Sajátos polgáriságával határozottan kíváncsivá teszi az embert. Amit nem szabad kihagyni: Ben süteményei. Nincsen hozzájuk fogható!

London

Bern

Az Aare folyó által kettészelt Svájci főváros, barátságos és emberközpontú város. A napsütötte kávézók egyikében érdemes elfogyasztani egy finom sajtfondüt egy pohár bor mellett. A középkori, zegzugos macskaköves utcák számos csodát rejtenek.

Bern

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Párizs

Grandiózus, harmonikus és kiegyensúlyozott. Párizs szépséget, eleganciát és csillogást áraszt magából, akármerre is nézzen az ember. Nem véletlen, hogy a fény, a szerelem és a divat fővárosának is nevezik. Valószínűleg úgy tervezték, hogy mindenki beleszeressen. Álljunk meg egy pillanatra és élvezzük az utca menti kávézók valamelyikét. Garantáltan pozitív élménny!!

Páisz

New York

Számos film játszódik New Yorkban, bejárni pedig épp olyan, mintha egy filmben lennénk. Time Square, Chrysling Builidng, Rockefeller Center, Broadway… mind mind leírhatatlan. Vigyázni kell azonban a hátunkra, ugyanis komoly fáradást okozhat a folyamatos felfelé nézés. Ha van rá lehetős, mindenképp látogassunk el a Juniorba a Central Station-nél, és próbáljuk ki az eredeti sajttortát!

New York

Rio de Janeiro

Dél-Amerika egyik leggyönyörűbb városa. Rio-t - akárcsak egy művészi alkotás, - körülveszi a tenger, a hegyek és lagúnák. Rendkívüli módon kinőtte magát a 16. század óta. Híres a szambáról, a strandjairól, illetve sokan karnevál helyszínként ismerik. Egyértelmű, hogy rákerül az utazási listára.

Rio de Janeiro

Prága

Felejthetetlen úti cél az elbűvölő cseh főváros, a száztornyú Prága. Az itt töltött idő olyan, mintha egy mesébe csöppentünk volna, ahol a tornyok hercegnőt rejthetnek. Legyünk azonban résen és a hívogató turistaboltok varázsigéjének ne dőljünk be minden esetben!

Prága

Madrid és Barcelona

Egyszerűen nem lehet választani közülük, így mindkét város felkerül a listára, mivel mindkettő értékes és egyedi a maga módján. Mindkét város eklektikus, elegáns, tele titokzatossággal és rengeteg városi legendával. Mindenképp megéri felfedezni őket!

Madrid és Barcelona

Repülés után is üdén és vonzón
Amint beköszönt a február, ideje eltervezni a következő jól megérdemelt nyaralást!

Prágai városnézés
Történelmének, építészetének, gyönyörű utcáinak és pompázó színeinek köszönhetően azt hiheti...

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Renadomi

Renadomi

Jelentett

Jártam sok Európai nagyvárosban,idén New-Yorkba készülők.

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által