Játékok gyerekeknek az utazás során

Játékok gyerekeknek az utazás során

A gyerekekkel történő utazás többnyire mindenki számára fárasztó élmény.


A nyugalom megőrzésének titka a gyerekek szórakoztatásában rejlik. Az Everydayme most egy exkluzív, nyomtatható rejtvényt kínál gyermekének, melynek segítségével gyorsabban telik az idő, és az utazás mindenki számára élvezetesebb.

A szett kinyomtatásához kattintson ide


Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A kinyomtatható szett tartalmaz: arcokat, melyeket a gyerekek tetszés szerint egészíthetnek ki szemmel, orral, füllel és bajusszal stb.

Ellenőrző lista: a gyerekeknek meg kell keresniük a sárga autót, a zöld teherautót, a repülőgépet stb. Az győz, aki elsőként készül el.

Ajánlott bejegyzések:

Számítógép függő a gyermekem
Úgy véli, gyermeke túl sok időt tölt a számítógép előtt?

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632