Kalandparkok a Balatonnál

Kalandparkok a Balatonnál

Ne essünk kétségbe, ha a balatoni nyaralás alatt nincs végig strandidő, inkább keressünk a közelünkben egy kalandparkot!


A Balaton környékén is vannak kalandparkok, amelyek nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is igazi szórakozást ígérnek.

Zamárdi Kalandpark
A 130 cm alatti gyerekeket három gyerekpálya és egy csúszópálya, a nagyobbakat (160 cm-ig) négy juniorpálya, a felnőtteket pedig hét nagypálya várja. A kalandpark legnépszerűbb része a négy csúszó-pálya. A biztonságos szórakozásról képzett animátorok gondoskodnak. Védőfelszerelést és rövid „kiképzést” mindenki kap.

Nyitvatartás: 9–21 óráig
Árak: gyerekpálya 2200 Ft/2 óra, juniorpálya 2800 Ft/3 óra, felnőtt pálya 3800 Ft/3 óra.

További információ: www.zamardikalandpark.hu

Brázay-Kalandpart
Mivel a kalandpark egyedülálló módon a Balaton partján van, így a tizennyolc akadályos gyerekpálya és a hatvanhét akadályos felnőttpálya mellett strandolni, vízibiciklizni és kajakozni is lehet. Mindezeken felül játszhatunk csocsót, biliárdot vagy pingpongot, de a gyerekek rendelkezésére áll légvár és trambulin is.

Nyitvatartás: 9-től sötétedésig
Árak: 2500 Ft/gyerek kombinált belépő, 3000 Ft/felnőtt kombinált belépő.

További információ: www.kalandpart-fured.hu

Balatonlellei Kalandpark
A kalandpark a szabadstrandon, a teniszpálya mellett található. Érdekessége, hogy a pályákon kívül egy tizenkét méter magas oszlopokon álló óriáshinta is található. A felszerelés mellett természetesen oktatást is kapunk. A weboldaluk még fejlesztés alatt áll, így ha a pályákkal kapcsolatban kérdésünk van, inkább hívjuk fel őket a 3620/4175732-es telefonszámon.

Nyitva tartás: 9–19 óráig
Árak: 1500 Ft/óra

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

További információ: www.strandkaland.hu

Gyenesdiási Ökokalandpark
Azért ökopark a neve, mert a tulajdonos elkötelezetten törekszik a park ökológiai lábnyomának lehető legkisebb szinten tartására. Ez megnyilvánul a pályák kialakításánál, építésénél, karbantartásánál és a park ápolásánál is. A parkban gyakorlópálya, két gyerekpálya, két juniorpálya és egy juniorcsúszó, két felnőtt panorámapálya és egy hatakadályos csúszópálya található. Mindezek mellett két trambulin és egy gyerek-játszósarok is várja a kicsiket.

Nyitvatartás: 10-19 óráig
Árak: 1500 Ft/130 cm alatti gyerek/2 óra, 2000 Ft/130-150 cm közötti gyerek/2 óra, 3000 Ft/150 cm felett/2 óra.

További információk: www.kalandstrand.hu

Balatonboglári Kalandpark
Az erdei kalandparkban kötél- és bobpálya, falmászás, trambulin és játszótér várja a családokat. Mindezek mellett a sörösrekesz pakolást is kipróbálhatjuk. Ezeket úgy kell egymásra helyezni, hogy közben mászunk felfelé rajtuk. A gyakorlatot természetesen szakképzett animátorok felügyelik, akik szükség esetén segítenek is.

Nyitvatartás: 9–21 óráig
Árak felnőtteknek: bob 390 Ft, kötélpálya 1900 Ft/óra, drótkötélcsúszás, rekeszrakás és falmászás 600 Ft, íjászat 300 Ft/5 lövés, gömbkilátó 250 Ft. Vannak kombinált és gyerekjegyek is.

További információ: www.balatonboglarbob.hu


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által