Karácsonyi ajándék férfiaknak

Karácsonyi ajándék férfiaknak

Ha szeretnénk meglepni a kedvesünket, felejtsük el a sál, zokni, pizsama hangulatú karácsonyi ajándékokat, és vegyünk igazán testhezálló meglepetést , valamint koncentráljunk a férfias dolgokra!


Szórakozás
Egyértelmű, hogy a férfiak genetikailag vonzódnak a technikai dolgokhoz. A telefon, Iphone, Ipod és megannyi kommunikációs és szórakoztató eszköz szép ajándék, de próbáljunk valami igazán érdekes és hasznos dolgot kitalálni egy kíváncsi, XXI. századi férfinak! Olvasni jó, a digitális könyvolvasók pedig igazán megreformálják az olvasáshoz való viszonyunkat. Nem csak azért, mert rengeteg könyv fér el egy vékony és könnyű könyvolvasón, hanem azért is, mert könnyen hozzájuthatunk egy-egy keresett regényhez, az online megrendelésnek köszönhetően pillanatok alatt akár a fotelből is. Az érintőképernyőjének köszönhetően az Amazon Kindle legújabb olvasóját már úgy lapozhatjuk, mint egy igazi könyvet, a beépített lámpája pedig nagyon kellemes a szemnek, nem kell olvasólámpa sem hozzá.

Minden, ami borost(v)a!
A borotválkozás női szemmel igazán férfias dolog, ezenkívül mindennapi kötelesség is, így kézenfekvő, hogy a karácsonyi ajándéklistán is feltűnik egy-egy szép és hasznos darab a témában. Reformáljuk meg egy kicsit kedvesünk borotválkozási szokásait, és vegyünk retro-borotválkozó készletet. Még akkor is szép ajándék, ha soha nem fogja használni, csak a fürdőszoba dísze lesz a habosító pamacs, penge és szappantartó. A modern kor férfijának persze nem árt, ha valami igazán modern dolgot is veszünk a témában, pl. a Gillette Mach3 2up segítségével szinte észrevétlenül végzi majd álmaink férfija a napi rutint. A Gillette karácsonyi csomagjában most Mach3 Sensitive borotvahabbal is meglephetjük kedvesünket. Ha egy nekünk tetsző illatot is a fa alá csempészünk, nem csak Őt, de magunkat is megajándékozzuk. Válasszuk az Old Spice Wolfthorn dezodor, ami az igazi „ragadozók” illata, így biztosan hatással lesz ránk is.

Élmény
Nem csak tárgyakkal okozhatunk örömöt, de egy izgalmas programmal, új, vagy régi hobbival akár felejthetetlen közös élményeket is átélhetünk. Idén például igazán új őrülettel lephetjük meg a kedvesünket, a szélcsatornázás végre nálunk is elérhető! Segítségével kedvesünk úgy élheti át az ejtőernyőzést, hogy nem kell kiugrania a magasból, a szabadesés szimulátorral 260 km/h sebességű szél hátán lebeghetünk biztonságos körülmények között. Ha nem vonzódik a párunk az ilyen típusú élményekhez, foglaljunk időpontot egy közös nyomozásra! Számos helyen kipróbálhatjuk magunkat, hogyan oldanánk meg egy bűncselekményt, vagy hogyan szabadulnánk ki különböző feladatokat megoldva valahonnan. Ha tudjuk, hogy a kevésbé extrém élménnyel is örömöt szerezhetünk a párunknak, vegyünk neki páros wellness jegyet, ahol mindkettőnket kényeztetnek majd.
Legyünk bátrak és kreatívak, lepjük meg szerelmünket valamilyen igazán különleges dologgal!
Szerelemben, szeretetben gazdag Boldog Karácsonyt kívánunk!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

szeg71

szeg71

Jelentett

Végigcsináltam az elektromos fogkefe játékot gyerekeknek.Mikor Tudom meg,hogy nyertem vagy nem.Hol találom a nyertesek névsorát??Eddig is minden játékot végigjátszottam de sem milyen értzesítést nem kaptzam!!Sem arról,hogy nem nyertem sem pedig,hogy nyertem volna!!Sót az ingyenes termékmintákat sem kaptam meg!!Ez az Önök részéröl csak Like gyüjtés nem más??

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által