Karácsonyi koncertek kicsiknek, nagyoknak

Karácsonyi koncertek kicsiknek, nagyoknak

A karácsony koncertek segítenek kicsit lelassulni az adventi időszak rohanása közben.


Szánjunk hát rá egy-két órát, hogy aztán újra feltöltődve várhassuk az ünnepet!

Az adventi időszakban sok helyen rendeznek karácsonyi koncertet.  Ne sajnáljuk rá az időt, kapcsolódjunk ki párunkkal vagy gyermekünkkel!

Gyerekkel

Kaláka együttes

Amikor a betlehemesek karácsonykor házról-házra járnak, üdvözlő versük végén ezt kérdezik: szabad-e bejönni ide betlehemmel? A Kaláka együttes karácsonyi hangversenyének kerete ez a betlehemes játék, amelyet december 14-től az ország különböző pontjait hallgathatunk meg. A műsorban elhangzanak magyar és más nemzetiségű karácsonyi népdalok, régi egyházi énekek, valamint karácsonyi versekre írt Kaláka-dalok is.

Családosan

Ghymes együttes

A 30 éves, Kossuth-díjas Ghymes együttes idei Mendika című karácsonyi turnéjának első koncertje december 5-én, a felújított budapesti Mátyás-templomban lesz. Utána még hat helyszínen hallgathatjuk meg a Szarka testvérek sajátos stílusú zenéjét és a hozzá kapcsolódó irodalmi értékű szövegvilágot.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Muzsikás együttes

Az együttes karácsonyi koncertje immár tradíció, amiként az is, hogy a vendégek sorában együtt láthatunk és hallhatunk autentikus falusi mestereket, városi népzenészeket és híres előadókat. Az idei a Művészetek Palotájában lesz december 28-án, este fél 8-kor, ahol megidézik a karácsony meghittségét, és elvezetnek az év végi ünnepkör vidám, felszabadult, világi, táncos-mulatós hangulatába is.

Párunkkal

Duna Szimfonikus Zenekar

A BM Duna Palota csodás, neobarokk színháztermében december 25-én, este 8 órakor a leghíresebb klasszikus műveket hallgathatjuk meg a Duna Szimfonikus Zenekar előadásában. A koncert különlegessége, hogy a legnépszerűbb komolyzenei műveket a szimfonikus zenekar cimbalommal kiegészülve, vagyis különleges, új formában adja elő.

Kodály Filharmónia

A Kodály Filharmónia Debrecen fogja össze a cívisváros két nagy zenei együttese, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus munkáját, valamint koordinálja a város teljes komolyzenei életét. Az ő előadásukban, Antal Mátyás vezényletével tartják az idei karácsonyi koncertjüket december 18-án, este fél nyolckor a debreceni Bartók teremben.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81