Karácsonyi szünet

Karácsonyi szünet

Ha meguntuk az állandó evést-ivást, a karácsonyi filmeket és a tespedést, induljunk útnak, és töltsük tartalmasan a két ünnep közti pár napot!


Használjuk ki a téli szünet adta lehetőséget, és pihenjük aktívan a két ünnep között!

Egynapos program: Kockakiállítás

Izgalmas és szórakoztató időtöltés vár az egész családra a Vam Design Centerben (1061 Budapest, Király utca 26.) november 14-től. Az interaktív kiállító térben  felfedezhetjük a gépezetek és szerkezetek működési elveit: 30 megépített modell várja az érdeklődőket az űr, a repülés, az autók, a vonatok, a vidámpark, a hangszerek, az interaktív játékok és más egyéb témakörökből. Ezek a modellek táblagépekkel irányíthatók. Emellett a játszóházban – korosztálytól függetlenül –építőkockák tízezreiről készítheti el mindenki a saját modelljét. A Megamax moziban pedig a legújabb és legsikeresebb építőkockás mesék várják a gyerekeket. Van egy úgynevezett Tanulószoba is, ahol 30 perces vezetett foglalkozásokon különböző szerkezeteket és gépezeteket lehet építeni oktatók segítségével, miközben a gyerekek megismerkedhetnek a fizikai alapvetésekkel.

Kétnapos program: múltidéző disznótor és wellness

A „Fogadó a Suttogóhoz” december 27-én tartja az idei év utolsó disznóvágását, amely korán reggel kezdődik, így ajánlatos már előző nap megérkezni és ott aludni. A disznóvágásba a vendégek is bekapcsolódhatnak, így nem csak nézelődni lehet, hanem aktívan részt is venni az eseményekben. A gyerekeknek is érdekes lehet a program, hiszen lovagolni, lovas kocsizni is lehet. Sőt, aki elfáradt a tor során, az megmártózhat és felfrissülhet a fogadó dézsájában.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Háromnapos program: balatoni wellness

Nem csak nyáron érdemes ellátogatni a magyar tengerhez: töltsünk pár napot a Balaton partján, tegyünk nagy sétákat, és ha szerencsénk van, még korcsolyázhatunk is – bár erről előtte pontosan tájékozódnunk kell. A Hotel Azúrban a felnőttek mellett a gyerekek is tökéletesen érezhetik magukat: játszószoba és gyerek-wellness várja őket, ráadásul a tinikre is gondoltak, mert van csocsó, biliárd, darts és shuffle board is.

Négynapos program: téli lovas tábor

A Szentendrei-szigeten található az 50 hektáron elterülő Bodor Major Lovas és Szabadidőpark, ahol a téli szünetben négynapos (december 27–30.) lovas tábort szerveznek a gyerekeknek. Napközis és bentlakásos táborba is lehet menni. Minden nap van gyakorlati oktatás a lovardában, természetesen lovaglás és egyéb szórakoztató programok is. Reggelit, ebédet és vacsorát is biztosítanak a gyerekeknek.


Ajánlott bejegyzések:

Hogyan pakoljunk be egy téli üdüléshez?
Egy utazás első lépése a bepakolás.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632