Karácsonyi szünet

Karácsonyi szünet

Ha meguntuk az állandó evést-ivást, a karácsonyi filmeket és a tespedést, induljunk útnak, és töltsük tartalmasan a két ünnep közti pár napot!


Használjuk ki a téli szünet adta lehetőséget, és pihenjük aktívan a két ünnep között!

Egynapos program: Kockakiállítás

Izgalmas és szórakoztató időtöltés vár az egész családra a Vam Design Centerben (1061 Budapest, Király utca 26.) november 14-től. Az interaktív kiállító térben  felfedezhetjük a gépezetek és szerkezetek működési elveit: 30 megépített modell várja az érdeklődőket az űr, a repülés, az autók, a vonatok, a vidámpark, a hangszerek, az interaktív játékok és más egyéb témakörökből. Ezek a modellek táblagépekkel irányíthatók. Emellett a játszóházban – korosztálytól függetlenül –építőkockák tízezreiről készítheti el mindenki a saját modelljét. A Megamax moziban pedig a legújabb és legsikeresebb építőkockás mesék várják a gyerekeket. Van egy úgynevezett Tanulószoba is, ahol 30 perces vezetett foglalkozásokon különböző szerkezeteket és gépezeteket lehet építeni oktatók segítségével, miközben a gyerekek megismerkedhetnek a fizikai alapvetésekkel.

Kétnapos program: múltidéző disznótor és wellness

A „Fogadó a Suttogóhoz” december 27-én tartja az idei év utolsó disznóvágását, amely korán reggel kezdődik, így ajánlatos már előző nap megérkezni és ott aludni. A disznóvágásba a vendégek is bekapcsolódhatnak, így nem csak nézelődni lehet, hanem aktívan részt is venni az eseményekben. A gyerekeknek is érdekes lehet a program, hiszen lovagolni, lovas kocsizni is lehet. Sőt, aki elfáradt a tor során, az megmártózhat és felfrissülhet a fogadó dézsájában.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Háromnapos program: balatoni wellness

Nem csak nyáron érdemes ellátogatni a magyar tengerhez: töltsünk pár napot a Balaton partján, tegyünk nagy sétákat, és ha szerencsénk van, még korcsolyázhatunk is – bár erről előtte pontosan tájékozódnunk kell. A Hotel Azúrban a felnőttek mellett a gyerekek is tökéletesen érezhetik magukat: játszószoba és gyerek-wellness várja őket, ráadásul a tinikre is gondoltak, mert van csocsó, biliárd, darts és shuffle board is.

Négynapos program: téli lovas tábor

A Szentendrei-szigeten található az 50 hektáron elterülő Bodor Major Lovas és Szabadidőpark, ahol a téli szünetben négynapos (december 27–30.) lovas tábort szerveznek a gyerekeknek. Napközis és bentlakásos táborba is lehet menni. Minden nap van gyakorlati oktatás a lovardában, természetesen lovaglás és egyéb szórakoztató programok is. Reggelit, ebédet és vacsorát is biztosítanak a gyerekeknek.


Ajánlott bejegyzések:

Hogyan pakoljunk be egy téli üdüléshez?
Egy utazás első lépése a bepakolás.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81