Karácsonyi ajándékok házialag │ Everydayme

Készítsük karácsonyi ajándékokat saját kezűleg!

Legyünk kreatívak és készítsünk személyes ajándékokat szeretteinknek, barátainknak!


Ékszeres doboz

Készítsünk szép ékszeres dobozt egy régi, fából készült teásdobozból, amit lefestünk fehér gyöngyházfestékkel. Amint megszáradt, dekorálhatjuk is, méghozzá alkoholos filc segítségével. Rakjunk bele kis akasztókat, melyekre az ékszereket lehet akasztani, majd szereljük fel a dobozt a falra.

Tipp: Hozzuk rendbe régi fürdőszobai szekrényünket vagy vegyünk a bolhapiacon egy fa készítésű dobozkát.

Vintage teamécsesek

Olvasszunk fel régi gyertyákat egy fazék forró vízben. Ne felejtsük eltávolítani a kanócot belőlük egy csipesz segítségével. Vágjunk egy akkora kanóc darabot, ami körülbelül kétszer akkora, mint egy bögre. Mártsuk bele a folyékony viaszba és ragasszuk egyik végét a bögre aljába, majd tekerjük fel egy bambusz rúdra és helyezzük a bögre felé, hogy a kanóc függőlegesen lógjon a bögrébe. Öntsük fel a bögrét háromnegyedig forró viasszal és hagyjuk megkötni egy órán keresztül! A közepén fodrozódással fog megszáradni, ezért egy fogpiszkálóval egyengessük el a tetejét, majd öntsünk még egy kevés viaszt rá. Hagyjuk megkeményedni, majd igazitsuk méretre a kanócot!

Tipp: Amennyiben illatgyertyát szeretnénk készíteni, adjunk a viaszhoz levendula vagy rózsa esszenciájú illóolajat. Rovarűző gyertyához használjunk citromfű esszenciát. Használt tárgyak kereskedésben vagy antik boltokban mutatós ódivatú bögréket találhatunk.

Nyalánkságok gyerekeknek

Vegyünk olcsó tálkákat vagy dobozokat és töltsük meg őket a gyerekek kedvenc édességeivel. A tálkákat dekoráljuk színes betűmatricákkal és írjuk rá a gyerekek kezdőbetűjét, nevét vagy születési dátumát.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Kekszek szívvel-lélekkel

Ki tud ellenállni egy adag házi készítésű keksznek? Egy olyan ajándék, melynek minden harapása szívhez szól. Csomagoljuk őket sütőpapírba vagy papírdobozokba! Nyomtassuk ki, vagy írjuk mellé a receptet és helyezzük egy felcímzett borítékba!

Családi naptár

Töltsünk le az internetről mintát, vagy tervezzük meg saját naptárunkat és tegyünk bele kedves családi képeket és fénymásolt gyerekrajzokat. Jelöljük meg a fontos dátumokat és születésnapokat. Nyomtassuk ki az oldalakat és rögzítsük egy kartonlaphoz különféle formájú gemkapocs segítségével (csillag vagy szívecske alakúval például). Ragasszuk fel a kartont egy táblára. Rögzítsünk a hátoldalára mágneseket, hogy a hűtőszekrényre is kihelyezhető legyen.

Ütős habszivacs asztalterítők

Készítsünk egy elegáns asztalterítőt és tányéralátét szettet filctoll és habszivacs segítségével! Egy lap habszivacsból körülbelül hat darab alátétet készíthetünk. Nyomjunk mintákat az alátétekbe virágmintájú lyukasztóval!

Palackba zárt üzenet

Írjunk apró cetlikre 365 rövid, inspiráló üzenetet az év minden napjára. Hajtsuk őket félbe és dobjuk egy szép üvegbe vagy befőttesüvegbe, igy szeretteinknek az év minden napjára jut egy kedves üzenet tőlünk.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81