Készítsünk egyszerű, mégis nagyszerű parti-meghívót!

Készítsünk egyszerű, mégis nagyszerű parti-meghívót!

Egy jól sikerült meghívó akár a tökéletes születésnapi zsúr kulcsa is lehet. Ha igazán kreatívak szeretnénk lenni, készítsük saját kezűleg!


Igaz, hogy egy saját készítésűmeghívó összeállítása sokkal időigényesebb, viszont különleges és igazán egyedi!

Előkészületek
Mielőtt nekilátunk, találjuk ki, milyen téma köré szeretnénk építeni a partit! Először is kérdezzük meg a gyereket, hogy ő milyenre vágyik: boszorkányosra, hercegnősre, kalózosra vagy netán állatosra? Gondoljuk ki azt is, hogy a meghívó milyen formátumú legyen, mekkora és milyen színű papír kell hozzá? Milyen extra eszközökre lesz szükség?

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Meghívó fiús partira – hajóra fel!
Szerezzünk be bármilyen sötét színű kartonlapot és hajtogassuk belőle hajókat. A hajók oldalára írjuk rá fehér vagy ezüstszínű filccel a meghívott gyermek nevét. Rajzolhatunk még rá horgonyt, kalózsapkát, hajóablakot és mentőövet. A hajó alját szúrjuk át függőlegesen egy hurkapálcikával, majd ragasztószalaggal rögzítsük is. Már csak a vitorla hiányzik: húzzunk a pálcikára egy kis fehér lapot. Erre írjuk rá a parti időpontját, helyszínét és a szülinapos korát.

Meghívó lányos partira – koronás hercegnők
A lányok biztosan örülnek egy korona formájú meghívónak. Nem kell hozzá más, mint színes kartonlap és csillogó matricák. A kartonlapból vágjunk ki koronaformákat, amelyeknek a csúcsaira ragasztjuk a matricákat. Mindegyikre másikat, a meghívott személyre jellemzőket! A korona elejére írjuk rá nagy betűkkel, hogy „Meghívó”, és egy nagy számot, amely az ünnepelt életkorát jelenti, a másik oldalára pedig feltétlenül kerüljenek rá a fontosabb információk (időpont, helyszín, telefonszám) a zsúrral kapcsolatban.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által